Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliyim. Kontrol muayenesinde farklı rahatsızlıklarım da olursa..?

Aydoga

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Bana bundan 2 sene once sizofreni teshisi kondu.Bundan bir ay once 20 gun hastanede yattim. Hastaneden cikarken bana F29 organik olmayan psikoz,tanimlanmamis.F32 Depresif epizodlar, diger teshisi kondu.

Ben suan halen F 29 Organik olmayan psikoz, tanimlanmamis tedavisi goruyorum.Kullandigim ilaclar Abilify 30 mg Solian 200mg Cipralex 20 mg.

Benim sormak istedigim. Sizofreni ile psikoz ayni hastalikmi? Birde ben bundan bir sene once sizofreni teshisi ile malulen emekli oldum.Bir ay sonra kontrol muaynem var.Yeni konan teshisle emekliligim zorra girermi? Bilgi sahibi arkadaslarin yardimlarini bekliyorum. Simdiden cok tessekkur ederim sagolun.

Aydoga

Bence bu tür geçişler maluliyeti zora sokmaz. Kontrol muayenesinde maluliyetin devamına karar vereceklerdir. Siz tüm ilaç raporlarınızı, doktor değerlendirmelerini vs. yanınıza lın ve kontrole öyle gidin...

Üst Alt