Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliyim. Kontrol muayenesinde maaşımı azalttılar..?

tigersoul

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Malulen emekliyim ve 4 yıl sonra için kontrol muaynesi tarihi verdiler,en son kontrol muaynemde maaşımın içiinde olan bakıma muhtaçtır ibaresi ile verilen 150 TL yi kestiler aslında ben yüzde 87 raporu olan bir engelliyim bu 150 tl olan parayı almak için tekrar muayneye girmek ve raporumu yenilemek istiyorum bunun için nasıl bir yol izleyebilirim?

Hastane mi size "Başka Birinin Sürekli Bakımına Muhtaçlık yok" diye rapor verdi, yoksa sgk mı "Başka Birinin Sürekli Bakımına Muhtaçlık söz konusu değil" dedi? Sağlık durumunuz 4 yıl öncesine göre daha mı iyi?

O karara karşı sağlık yüksek kurulu tarafından yeniden değerlendrilmesi talebiyle sigorta müdürlüğüne dilekçe ile başvurun (Ankara'ya)

Kontrol muaynesine girdğmde nöroloji doktoru verdi,benim sorum tekrar muayne nasıl olurum yani tekrar heyete girebilirmiyim?

Kararın sağlık yüksek kurulu tarafından yeniden değerlendrilmesi talebiyle sigorta müdürlüğüne dilekçe ile başvurun. Hastanede heyete çıkmazsınız ama sgk yeniden değerlendirir... Eğer yine olumsuz çıkar ve siz Başka Birinin Sürekli Bakımına Muhtaçlık söz konusu olduğunda ısrarcıysanız, o red kararına karşı dava açarsınız. Hakim sizi yeniden hastaneye sevk eder vs.vs.vs.

Üst Alt