Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliyim. Kontrol muayenesine gittim. Süreç nasıl ilerler?

Cengiz1981

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben cengiz kartal malülen emekliyim kontrol vardı sonuç nasıl olur 2 tane hastaneye gönderdiler 1 yılı aşkın maaş alıyordum ama 05.08.2017 tarinde kontrol varmış evrak bana gelmediği için zamanında gidemedim ama ankara sgk ya gittim beni samsun eğitim ve araştırma hastanesi ne sevk yaptı rapor ordan gitti beni tekrar 19 mayıs Ünüverstesi ne sevk etmiş burdan da rapor gönderdim sonuç evrak kocatepe merkez de bekliyor acaba sonuç ne zaman belli olur bana bi evrakta gelmedi yardımcı olur musunuz

@Cengiz1981

Cengiz kardeşim,iki ayrı hastaneden ayrı ayrı rapor istediyseler,maluliyetin konusunda tek hastane raporuna istinaden net bir karar veremeyişlerindendir.

İkinci hastane olarakta üniversite hastanesinden istemeleri bu sebebtendir. Zira,üniversite hastanelerinin kararı sgk nezninde bağlayıcıdır. Raporun şuan Kocatepe'deyse muhtemelen yüksek kurul tarafından değerlendiriliyordur.

Burdaki değerlendirme işlemi yoğunluğa göre 1 veya 2ay sürebilir,raporunu sgk evrak takip sitesinden net'te takip edebilirsin.

Sonuç konusuna gelince,yüksek sağlık kuruluna 2 hastane raporuyla çıkan bir dosya,maça 1-0 önde başlar.
Şöyleki,aksi bir durum olsaydı kurum senden üniversite hastanesinden rapor istemez,maluliyetinide iptal edebilirdi.

Şu durumda,karar ne olur biz bilemeyiz,zira bu kararı kendleri bile verememiş ve yü sek sağlık kuruluna dosyayı göndermişler.

Yani anlayacağın kardeşim,bekleyip sonucu görmekten başka elden birşey gelmez.
Geçmiş olsun.

Malulen emekliyim. Çalışırsam maaşım kesilir mi?

Merhaba ben cengiz malülen emekliyim ama kontrol muaynesi vardı rapor yüzde 37 çıktı ve maaşım tekrar almaya başladım şimdi bir işe girsem maaşım kesilir mi acaba

Cengiz1981

%37 oranla maaşınız devam ediyorsa siz malulen emekli değilsiniz, iş kazası sonrası sürekli iş göremezlik maaşı alıyorsunuz. Öyleyse eğer, çalışsanız da maaşınız kesilmez.

Üst Alt