Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekllilkte yüksek sağlık kuruluna itiraz nasıl sonuçlanır?

gulay40

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar eşim için malulen emeklilik müracaatında bulunduk ve sonuç %60 maluliyet olmadığına tespit edilmiş.bizde bu yeni çıkan yasadan yararlanmak için bir ay önce yüksek sağlık kuruluna itiraz dilekçesi verdik.bu yıl yine sakatlık ind.için müracaat ettik ve %68 olarak onaylandı.diabetten kollesterol ve tansiyondan %58 ve kalça protesi 20 vermişler ortalaması 68 raporunun.Prim günü 2200 gün.erken emekli olamıyor primi eksik .acaba iritazımız olumlu sonuçlanırmı .Bilgisi ve deneyimi olanlar paylaşabilirmi.Yeni çıkan kanunda şeker hastaları malulen emkli oluyor deniyordu.nasıl sonuçlanır yorumlarınızı bekliyorum.

bende aynı oldum tansiyon felç,raporum sgk nın olmuş fotokopi istedim vermediler,oranda bildirmiyorlar,red ettim kabulde olmadı,bildiklerini yapıyorlar,şimdi özürlü raporu alıcam,vergi indirimide,1800 günden yine müracaat edcem bakalım,sizinkide inşallah kabul olur

Üst Alt