Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen mi, erken emekli mi olmalıyım?

melihakalender

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba şimdiden çok teşekkür ederim. sizin tecrübelerinizden çıkarak hayatıma yön verecem.

1975 doğumluyum
03.05.1993 ssk giriş tarihim
% 40 raporum var süreklidir ortopedi
şu anda 4477 pirim günüm var.
türkiyede yapılan ilk özürlü seçme sınavı ile 2004 de işe başladım bediyede vergi indirimi başvurdum 0 geldi. Ehliyete başvurdum h verdiler. Ben emeklilik için (malülenmi özürlümü) nasıl bi yol izlemem geriyo

yol gösteren ve tecrübelerinden yaralanacağım arkadaşlara şimdiden teşekür ederim

vergi indirimi için aldığınız rapor oranı ne kadar. memur statüsünde misiniz.

yaşı beklersen çok beklemen gerek bende aynı durumdayım (1975 doğum / 5398 ssk gün , ve 17yıl ssk mevcut)günün ve sigortan dolmuş ise bekleme hemen başvur derim.
bu arada rapor oranım ise % 41;)

Erken emekliliği tercih edin ki zaten 1993 giriş diyorsanız seneniz ve gününüz dolmuş.

erken emekliliği tercih edin. bu şekilde gerekirse yeniden çalışabilirsiniz. ancak malulen emekli olursanız yeniden çalışmanız söz konusu olmaz.

Zaten Malulen emekli olamaz. Tek Hastalıktan %60 Ve üzeri oranında raporu olması lazım Diye biliyorum.

Yanlış biliyorsam bilen biri düzeltsin

erdokuru;

Merhaba Erdoğan bey, sormak istediğim bende aynı senin gibi % 40 raporluyum vergi indiriminden faydalanıyorum erken emeklilik icin dilekçemi verdim 17.yıl dolmasına 2 ay var .Emekli maaşı ne kadar olur düşükmü olur ?genel bi kanı var erken emekli olanların maaşı düşük diye bu konuda yorumun varmı ?
tşk ederim

Üst Alt