Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen mi yoksa erken emekli mi olmalıyım?

movie1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
yüzde 60 rapor oranı ve kazanılmış vergi indirim hakkı ile 3820 prim günümü tamamladıktan sonra,malulen mi yoksa erken emekli mi başvurusu yapmam gerekiyor.hangisi maddi olarak daha menfaatli,inşallah emekli olduktan sonra çalışmak düşüncesindeyim,belki ufakta olsa bir dükkan açmak hedefim,sorumu cevaplarsanız memnun olurum

erken emekli tabiki emekilikten sonra çalışa bilirsinde sgdp ile

Malulen emekli olursaniz çalışamazsiniz vergi indirimi olursanız ozamancalisirsiniz

Maddi açıdan pek fark yok yıl ve prim yeterli ise vergi indirimi ile emeklilik sizin için daha ide al ayrıca 60 vergi indirimi almış olmanız malulen emekli ola bilirsiniz demek değil onun için SGK sevki ile maluliyet tespit tinden 60 iş gücü kaybı vardır diye rapor almanız lazim oda zor bir süreç en idaali şartlar uyuyorsa vergi indirimi sizin için uygundur

Vergi indirim hakkı ile emeklilik her zaman iyidir.
İlk işe giriş tarihiniz nedir.

01/03/2000 işe giriş tarihim,
prim gün sayısı şu an itibari ile 2873,

geçenlerde ssk bölge müdürlüğü emeklilik servisine gittim,vergi indirimine başvurduğumu cevabın olumlu olması halinde emekli olmak istediğimi beyan ettim ve kaç gün daha çalışırsam emekliliğe hak kazanabileceğimi sordum,
bana eğer vergi indirimine hak kazanırsan 2017/8,ayında emeklilik şartını dolduracağımı söyledi.

sizin bilgilerizde bu yöndemi acaba, cevaplarsanız memnun olurum,teşekkürler

2. dereceden sakatlık indirimi hak edilirse aşağıdaki tabloda 10 numaralı kritere, 3. dereceden sakatlık indirimi olursa 16 numaralı kritere tabi olunur:

2008_oncesi.PNG

Üst Alt