Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maluliyet derecesi kalıcı %8 ile tazminat ne olur?

Windtech2

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba saygı değer arkadaşlar. 3 ay önce ticari takside yolcu olarak trafik kazası geçirdim .içinde olduğum ticari taksi aşırı hızdan dolayı hızını alamayıp bariyerlere çarptı. kaza sonucunda disklerimde çatlak ,yüzümde yaralar oluştu, hastaneden 3 ay çalışamaz raporu verildi. 30 yaşındayım,sigortalı bir işte çalışıyorum maaşım 3500 tl sigorta asgariden yatmaktadır. kaza sonucunda taksiciden şikayeti oldum .dosya şuanda savcılıkta.
Bugun heyetten almis oldugum rapor kalici %8 tazminat ne olur? Degerli bilgelerinizi paylasirsaniz sevinirim sygilar!

Kaba bir hesaplama ile 100.000-120.000 TL arasında bir tazminat alabilirsiniz, geçmiş olsun

Avukat35 sayin hocam avukatimla konustum .Tazminat hakkimin 20-30 bin tl civari oldugunu soyledi . Sizin yazdiginiz rakamlarla daglar kadar fark var neden ?

Windtech2 %8 maluliyet raporu ve 3500 TL maaş ile 20.000 gibi komik bir rakamda tazminat alınması imkansızdır. Dosyalarımızdan bir örnek vereyim 2020 tl maaş alan %4 heyet raporu olan mağdurumuz 25.500 TL gibi bir tazminat aldı eline net 21.000 TL geçti

Avukatınızla durumu tekrar görüşün gerekirse burada yapmış olduğumuz konuşmayı gösterin meslektaşımız muhtemelen bir yerde yanlışlık yapıyordur, yapmış olduğunuz bir sözleşme varsa sözleşme oranına da çok dikkat edin (en yüksek %25 ile anlaşabilirsiniz kanunen böyledir)

Doğum tarihi: 02.11.1996
Kaza tarihi: 10.06.2013
Karşı taraf%75 suçlu
Maluliyet:%5.1
Maaş: asgari
Ne kadar tazminat çıkar tahmini ?

Ert45 ben bu işin uzmanı falan değilim ama çok bişi olacagını düşünmuyorum.ust sınır koyayaım maksımum 25-30 bın.ha inşallah işini görür o paralarda.selametle.

40 bin lira alırsın maaş asgari ücret üzerinden

Son düzenleme:
%7 olursa

Sağ bacak femur kemiği kırıldı 30 cm platin ve bacakta incelme var %5.1 verdiler daha fazla almam gerekmiyormuydu mu

Üst Alt