Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maluliyet için alacağım rapora ehliyet için de ibare ekletebilir miyim?

dermans

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
Sgk hasdane sevkim oldu calısma gücü kaybı tespiti için acaba hasdaneye gittigimde bu rapora ayrıca acıklama kısmında Hareket ettirici
Özel tertibat icinde kullanılması ibaresini ekletmek mümkünmü tek raporda acaba . Sgk dedi ayrıca raporu hasdane bize sistem üzerinden gonderecek pekı hasdane bana kullanmam icin rapor verecek mi Tessekürler?

@alitzelll🌈, tessekurler o zmana once bunu alıp bı ıkı ay sonrada ayrı engelli rağoru hareket ettirici icin yeniden basvuru sürec zorlasmıs gercekden . Sonuc rapor da hersey belli ne diye ıkı kez se mantık dısı yemınle hayırlısı .

Emeklilik raporunda ne seçenekler var bilmiyorum ama ÖTV'den önce ehliyeti kaptırmamaya bakın. Aktif sürücü olduğunuzu belirtmezseniz "Sürücü olamaz" tarzı bir seçenek işaretleyip geçebilirler.

Ehliyet sahibi olduğunuzu, araç kullandığınızı da mutlaka belirtin.

Sırf bu yüzden uzuun bir süre emekli olmayı düşünmüyorum. Sonraki aracımı elektrikli almayı düşündüğüm için de ÖTV ile de uğraşmayacağım.

@OturanBoğa, hayırlı günler hocam
Sgk hasdane sevkim oldu calısma gücü kaybı tespiti için acaba hasdaneye gittigimde bu rapora ayrıca acıklama kısmında Hareket ettirici
Özel tertibat icinde kullanılması ibaresini ekletmek mümkünmü tek raporda acaba . Sgk dedi ayrıca raporu hasdane bize sistem üzerinden gonderecek pekı hasdane bana kullanmam icin rapor veririmi engelli durumu tespıtinede istinaden Tessekürler?

Üst Alt