Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maluliyet raporunun SGK sağlık kurulunca onaylanması kaç gün sürüyor?

fbservet

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Malülen emeklilik için aldığım %50 sakat raporunu emekli sandığına gönderdim 1.4.2010 tarihinde evrakın sağlık kuruluna sevk edildiğini öğrendim acaba sonucu kaç günde alırım

bilen varsa lütfen yardım.

en geç iki hafta içinde cvp alırsınız

rica ederim inşallah hayırlı olur

Valla 22 gün oldu sağlık kuruluna gireli ama hala cevap yok inşallah hayırlısı ile istediğim şekilde sonuçlanır.açıkcası 22 gündür çıkmaması beni ürkütüyor

yoğunluktan kaynaklıdır rahat olun istediğiniz şekilde sonuçlanacağını umuyorum

Valla ne yalan söyleyeyim beni epey rahatlattınız.teşekkürler

Yahu hiç anlamıyorum bu yogunluk kelimesini nasıl yogunlar bunlar bi devlet dairesine gitsek hepsi oturuyor çay içiyor laklak yapıyor ama bi evrak işi oldumu çok yogunlar.....

işte ilker dedikodu yoğunluğundan evrakla uğraşmayınca da adına yoğunluk diyorlar itiraz ettiğindede cazgırlık yapıyorlar ölürmüsün öldürürmüsün sen düşün artık

Valla çay mı içerler yoksa başka bir şeyler yapalarmı bilmem hayırlısı ile işim istediğim şekilde sonuçlansın başka bir şey istemem.

ilker abı nın dedıklerıne aynen katılıyorum ayrıca kadınlar el işi yapıyor ya cay corbayı gectım ukalalık dız boyu havalar tafralar bın besyuz sakat oldugum ıcın kollarıma destek yapmaktan kollarım cok kuvvetlı bır keresınde veznedekı adamın gırtlagıı sıktım 4 kısı ayıramadı benden sıkayetcı bıle olmadı mudur meger kameradan ızlıyomus fırcasının da mudurden yedı mum oldu mumm

İşte bu yüzden memur olmak istemiyorum ya...

rahat ol ben 20.01.2010 beri rapor sağlık kurulu onayı bekliyorum. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Üst Alt