Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maluliyet tespiti için İzmir'de hangi hastaneyi seçmeliyim?

35efe35

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;

Bağlı bulunduğum Sgk'ya maluliyetimin tespiti için dilekçe vereceğim, beni İZMİR'de sevk edeceği hastaneler hangileri olabilir?

Ve benim İzmir'de hangi hastaneye sevk edilmeyi dilekçede belirtmemi önerirsiniz?

Arkadaşlar tekrar merhaba;

İzmir'de tecrübeleri olan ve SGK nın sevk ettiği hastaneleri bilen arkadaşların cevaplarını beklemekteyim. Sabah dilekçeyi vermiş olmam gerekiyor.....

Yardımlarınızı bekliyorum...

Bana Bozyaka hastahanesine sevk verdiler.

Öncelikle Tepecik veya Bozyaka gibi Eğitim Araştırma hastahanelerine veriyorlar.

Ege üniversitesine de verebilirler. Sonuçta hepsinde aynı muayeneleri olacaksınız. Bu yüzden pek fark etmeyecek.

Tercih edilebiliyorsa... bunlardan hangisine ulaşımınız kolaysa onu tercih edin. Ege üniversitesi çok kalabalık oluyor. Bunu da göz önünde bulundurun.

İzmir'de sağlık raporu için tavsiye edeceğiniz hastane hangisi?

Arkadaşlar merhaba;

İzmir'de Engelli Sağlık Kurulu Raporu alabilmem için tavsiye edeceğiniz hastane hangisidir? Başvurusunu yapıp hemen işlemlere başlayabileceğim ve 1-2 gün içinde raporu elime alabileceğim?

1-2 günda kolaycacık rapor alınamıyor arkadaşım.

11 tane gibi farklı doktora muayene oluyorsunuz. Bunlar bile en az 2 haftaya mal oluyor.

Ayrıca bir kan testi var ki, onun sonuçlarının çıkması 20-25 günü buluyor. Ben Bozyaka'dan 11 farklı doktor ve kan testi sonucu 2 ay sürmüştü.. (Her gün gitmiyorsunuz tabii. Bazen 3-4 günde bir, bazen 1 hafta sonra gidiyordunuz verilen randevuya göre. Toplamda 2 ay sürmüştü bitmesi).

Bu süre, MALÜLEN ya da ERKEN EMEKLİLİK olmak için alınacak rapor için geçerli.

Emeklilik için değil de, başka bir amaçla rapor alacaksanız kaç gün tutar bilmem.

Üst Alt