Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malüllük derecesi artarsa yetim aylığı alabilir miyim?

cankartal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
bu raporu aldım ve aldıktan sonra geçen ay dizimden ameliyat olup diz protezi taktırdım engel oranım yükselirmi malüllük olurmu ve yetim maaşı bağlanırmı
QPQZkr

cankartal
raporun görünmuo.yetım maaşı için rapor % 60 ve üzeri lacak işgöremz raporu olacak.60 ve üzeri rapor alabilecegınıze inanıosanız başvuru yapın sizi onlar sevk etsın rapor için gibipte siz almayın

Hocam bu konu ile ilgili benimde bir sorum olacaktı izin verirseniz;
Malullük aylığı aldığınız zaman, malüllük aylığı alan kişi vefat edince eşi ve çocuklarına ölen eşinin maaşı bağlanır mı ?
Teşekkürler.

Malullükten kastınız emekli ise şahıs alırlar eşi ve çocukları
polencafe

polencafe

engelli ve bir yerde çalışıp emeklı ise kişiye malüllük emeklı maaşı baglanır bu gerideki varislerine kalır ama.bir yerde çalışmamış ise bahsedilen devletın şartı tutan engellılere verdıgı 2022 ve ebm ise kişinin vefatı sonrası kımseye kalmaz baglanmaz çünkü 2022 engellinin bizzat kendısıne ebm ise engellının bakımını yapan bakıcıya ödenen maaştır

Üst Alt