Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu raporu aldım ve aldıktan sonra geçen ay dizimden ameliyat olup diz protezi taktırdım engel oranım yükselirmi malüllük olurmu ve yetim maaşı bağlanırmı
cankartal
raporun görünmuo.yetım maaşı için rapor % 60 ve üzeri lacak işgöremz raporu olacak.60 ve üzeri rapor alabilecegınıze inanıosanız başvuru yapın sizi onlar sevk etsın rapor için gibipte siz almayın
Hocam bu konu ile ilgili benimde bir sorum olacaktı izin verirseniz;
Malullük aylığı aldığınız zaman, malüllük aylığı alan kişi vefat edince eşi ve çocuklarına ölen eşinin maaşı bağlanır mı ?
Teşekkürler.
engelli ve bir yerde çalışıp emeklı ise kişiye malüllük emeklı maaşı baglanır bu gerideki varislerine kalır ama.bir yerde çalışmamış ise bahsedilen devletın şartı tutan engellılere verdıgı 2022 ve ebm ise kişinin vefatı sonrası kımseye kalmaz baglanmaz çünkü 2022 engellinin bizzat kendısıne ebm ise engellının bakımını yapan bakıcıya ödenen maaştır