Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülü emeklilik için başvurdum, beni hastaneye sevk ettiler..?

yunuslar08

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar bende kalp yetmezliği var ve ıcd pil var ef %20.25.ben emeklilik için sgk müraacat ettim sağlık raporu için hastaneye sevk edildim kurula girdim heyetten çıkan sonuç şu.[karar demiş malüliyeti sgk tarafından belirlenecektir] ve sonucu 2 ay sonra bana bildirilecekmiş şimdi benim raporu sgk mı belirleyecek yani ben bu şartlarda % kaç rapor alırım ve emkeli olabilirmiyim bilgilendirrseniz memnun olurum

o değerler ile 10 yıl 1800 gününü tamamladıysanız emekli olursunuz.

askerlik borçlanmasıyla 1800 doluyor hatta fazla bile var ama benim anlamadığım neden kurul vermedi de sgk belirleyecek %oranını
3 adet stent 1 adet ıcd pil ve kalp yetmezliği EF %20.25

Malulen emeklilik için sevk edilen hastaların raporuna hastane oran yazmaz, hastalıkla ilgili tahlil tetkik ve muayene sonuçlarını belirtir.
Maluliyet kararını sgk sağlık kurulu verir.

tşk ederim ufuk bey kardeşim peki bu ne kadar zamanda sonuçlanır benim sağlık kurulundan aldığım evrağı sgk vermelimiyim yoksa hastanemi gönderiyor

Hastane gönderir diye biliyorum.

tşk ederim

ufuk bey raporun yüksek olması yani %90 95 100 bizim için ne gibi bir avantajı var örn benim% 100 olsa ne işime yarar

Kalp yetmezliği ef %20.25 VE KALP PİLİ

merhaba arkadaşlar.

ben 45 yaşında kalp yetmezliği ve kalp pili ile yaşamaya çalışan biriyim kalp efem: %20,25:
10 yılı ve 1800 günü doldurmuş biriyim
malülen emeklilik için sgk ya baş vurdum hastaneye rapor için sevk edildim heyet raporumda malüliyeti sgk tarıfından belirlenecektir yazıyordu
bugün sgk dan aradılar beni uludağ ünv sites,ne sevk ettiklerini ve oradanda heyete girip ordan da aynı yazıyı getirecekmişim yanı oradaki heyette bana oran vemeyecekmiş

şimdi sorum şu madem uludağ ünv bana oran vermeyecekse neden sevk ediyorlar tine kararı sgk verecekmiş bu konuyla alakalı bilgi verirmisiniz lütfen

CEVAP VERECEK KİMSE YOKMU YA

geçmiş olsun abi. verirler cevap mutlaka konunu güncel tutta :) abi kalp nakli sırasına alınman gerekmiyor mu %20 ef ile ?

yunuslar08

bende kalp hastasıyım benide devlet hastanesinden üniversiteye sevk ettiler vermeleri lazım Allah yardımcınız olsun ...

Hocam hiç endişe etmeyin,EF 20.25 ile sgk sizi malülen emekli eder.

şimdi hastaneden geldim ultrasyona girdim ef %30.35 çıkmış çok sevindim bu değerlede yinede malülen emekli olabilirmiyim earibagi

amin inşallah ceren hanım

ef %30.35 çıkınca sağlık açısından iyi, emeklilk açısından kötü sanırım earibagi ?

başkanım geçmiş olsunn bende dilate kardiyomiyopati sonucu ef 19 ile emekli başvurusunda bulundum 3 hastane sevkinden sonra çok şkr emekli olabildim kalp naklınden sonra bu arada samimi söylüyorum 13 ay kadar sürdü hastaneden sonuçların sgk ya gider sgk bölge sağlık kuruluna gider inceler olumlu yada olumsuz cvb gelir olumsuzsa ıtıraz eder tekrardan incelenmek uzere geri gider

yunuslar08 kardeş inşallah yanılırım ama sizide çok yoracaklar gibime geliyor ama pes etmek yok sonunda emekli olacaksın mutlaka. şimdiden kolay gelsin.

Üst Alt