Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mani dönemini tetiklemek istiyorum, bu mümkün mü?

sercanbay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam Arkadaşlar,

Berbat bir haldeyim yıllardır. Yorgun, enerjisiz, algılama bozukluğu, uyku bozukluğu, cansızlık, sosyal iletişimde yetersiz,
şizofreni, asosyal-sosyal fobi-bipolar bozukluğu karışımı garip bir hastalık halindeyim.
Neredeyse bütün psikiyatri ilaçlarını kullanmışımdır. pahalı iğneler, kırmızı-yeşil reçete, şizofreni, bipolar ilaçları gibi.
ama hiçbirinden umduğumu bulamadığım. aradığım şey mani dönemi gibi hızlı yaşamak.
çünkü artık yoruldum yavaş yaşamaktan. araştırdığım kadarıyla bunu sadece tehlikeli maddeler yapıyormuş.
bende yasak olduğu için uğraşmak istemedim. yasal yollar ile ulaşmaya çalıştım ama bulamadım bir türlü bir şey.
Psikiyatri Doktorlarına gidersem aynı şeyleri yazıp duracaklar. Mevsim değişikliklerinde bir iyi bir kötü olmak istemiyorum.
Mani dönemini sonsuza kadar sürdürmek istiyorum. Durduğum yerde olmak istemiyorum artık.
Zaten yaşama amacım yok. Elimde olan hiçbir şey yok.

Ne tetikler?

sercanbay hiç ilaç iğne filan kullanma bak maniden hiç çıkmazsın.kanıtlanmış denenmiş 😊 Ve sorumluluğun olan kişiler yoksa eş ve çocuk gibi sürekli manide olmak çok iyi fikir . Tebrik ederim .

İnsanın hiçbir sorumluluğu olmayınca (örn, iş, aile, geçim, çocuk) böyle saçmalar işte.

Benim de bazen aklıma gelmiyor değil hani ama annemi ve işimi düşünüyorum ve hiç gereği yok diyorum .

arkadaşım 12 yılldır bipolar tedavisi gören bir kişiyim... öyle senin söylediğin yada umduğun gibi birşey değil manide olmak ...belli bir süre sonra
1 hafta 1 ay gibi bir zamanda atak kesilir arkasından hemen depresyon gelir yine mal gibi olursun...artı depresyon maniden çok daha uzun süren bir durumdur .kısacası hayatını mahvedersin iyileşmen çok uzun sürebilir.bu konuda cahil bilgisiz kendini tanımayan insanların dediklerine kulak asma ilaçlarını kullan kendini kontrol etmeye çalış o enerji senin içinde zaten var.. sercanbay

Maniyi bilmem de aklıma çok sinir bozucu baş ağrısı yapıcı düşünceler geliyor bu aralar nefret ettiğim insanlar sanki arkamdan konuyormuş gibi oluyorum zaten hastalığımı herkes duydu ölene kadar bu insanları mı düşüneceğim ben yıllardır görmüyorum üstelik nedir bu ? Kim ne düşünürse düşünsün hakkımda nasılsa görüşmüyorum onlarla deyip rahatlamanın bir yolu yok mu ?

Üst Alt