Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ben hiçbir şey bilmiyordum. Son 2 gündür araştırıyorum. Çünkü 657 sayılı kanunu okudum. Sen de fırsatçı olduğumu yazmışsın ve sen demiyor muydun bunlar hizmetçi olarak çalışsınlar.
Psikiyatrik rahatsızlıklar sayısız bedensel sakatlıktan zordur!
Sürekli ilaca bağımlıdırlar ve sıklıkla atak yaşayıp dünyaları zehrolur. Nefes aldıkları, düşündükleri her an eziyet gibi gelebilir kendilerine. İnsanlarla konuşmak, onları anlamak, yaşanan gerginliklerle başedebilmek, kendine yol açabilmek, tökezlediğinde kalkacak gücü toplamak, ve bunları çalışıyorsan çalışmaya devam ederken, okuyorsan okumaya devam ederken, sevgilin varsa onu zorlamadan, kısacası sürekli güçlü kalmaya çalışarak yapabilmen lazım. Ve inanın bu çoook zordur. Çünkü başkalarının yanı sıra kendinle de mücadele etmen lazım.
Onun için n0aX'ım, böyle katı yargılarda bulunmamak lazım. Kimin neyi nasıl yaşadığını buradan bilmemiz mümkün değil. Senin makul bir eleştiri olarak yaptığın şey başkalarında nice fırtınalara neden olabilir. Daha sakin, yargılamadan, yumuşakça eleştirmek, görüş yazmak lazım.
Tamamdır. Teşekkür ederim. KPSS ideal benim için.