Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Manisa-İzmir civarında akülü sandalye kullanımına dair araştırma..?

zakkum58

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi günler, Celal Bayar Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.
Bir arkadaşımla beraber engellileri doğrudan ilgilendiren bir projeye başlamak üzereyiz. Bu noktada fizibilite çalışmamızı sürdürmekteyiz ve bize bazı bilgiler gerekmekte.
Manisa ve İzmir de akülü tekerlekli sandalye sayısı ve bu aracı kullananlar tarafından enerjilenme hakkında sorunları öğrenip o nokta da projemize yön vermek istiyoruz.
Gerekli bilgileri verirseniz çok mutlu olacağız. Teşekkürler. Saygılarımla

öğrenmek istediğiniz tam olarak nedir yardımcı olabilirim sanırım

merhaba şimdiden çok teşekkür ederim. Öğrenmek istediğim sorular Şunlar ;
1) İzmir ve Manisa da kullanılan akülü tekerlekli sandalye sayısı ( mümkünse ayrı ayrı )
2) Akülü tekerlekli sandalye kullananlar araçlarını nerelerde ve nasıl şarj ettiklerini , şarj ederken yaşadıkları sorunlar
tekrardan teşekkür ederim iyi günler ...

sözünü ettiğiniz sandalye sayılarını size bölgede faliyet gösteren dernekler verebilir diye düşünüyorum zira ben sandalye kullanan 13 yaşındaki bir çocuğun babası olarak bu kadar detaylı bilgiye sahip değilim gözlemlerimden yola çıkarak şu kadarını söyleyebilirim bazı sandalye kullanıcılarının yanlarında taşıdıkları şarj cihazını çay bahçesi yada cafe gibi yerlere kurduklarını gördüm ayrıca zaten günümüz sandalye teknolojisi ile bir batarya yaklaşık 6 saat dayanabiliyor zaten engelli bir bireyin 6 saatten fazla dışarda kalmayı tercih ettiğini de sanmıyorum wc rampa gürültü trafik veya sağlık gibi nedenlerle ancak bunun dışında çalışan engelliler için ise zaten gerekli ortam kendileri yada iş yerleri tarafından sağlanmış oluyor

Öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi derneklerle iletişime geçeceğim. yürütmek istediğimiz projenin ana teması akülü tekerlekli sandalyelerin belediyeler vasıtasıyla daha temiz enerji ve daha kullanışlı ortamlarda şarj edilmesi. Şuan için daha yeni başladık inşallah ilerleyip faydalı olmak istiyoruz. Yardımınız için tekrardan teşekkür ederim saygılarımla ...

desenize işiniz allaha kaldı ben belediyeye 3 yıldır evimizin önüne sandalye için bir rampa yaptıramadım siz şarj istasyonu kurdurabilirseniz elinizi öperim

Estağfurullah.. Bizim inancımız sağlam inşallah projemizi hayata geçireceğiz. Proje sürecinde irtibat halinde olalım. Ben zaten sizden bazı noktalarda tekrardan yardımınızı rica edebilirim. Görüşmek üzere saygılarımla...

Üst Alt