Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Manisa Ruh Sağlığı Hastanesi'nden gözetim süresi bitince nasıl bir yol izlenir?

Ocean35

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba ;

2003 yılından itibaren Şizofreni hastasıyım. Artık hastalığımın bilincindeyim ve Ailevi işlerimizi ve bireysel ihtiyaçlarımı kendim yapabiliyorum.
Mahkeme kararı ile 5 yıl süre ile ile benim Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden gözetim süresi var. 3 ayda bir Devlet Hastanesinde Kontrol muayenem oluyor. Sosyal Şifa Hali Süreklidir diye rapor düzenleniyor. Savcılık kanalıyla oradan da MRSH'ye Rapor gönderilmektedir.

Rapor için belirtilen 5 (beş) yıllık tahdit Haziran ayı itibari ile doluyor. Toplum Ruh Sağlığı Merkezine sürekli gidiyorum. Aynı zamanda faal olarak Üyesiyim. Buranın bana çok faydası var. İlaçlarımı da düzenli olarak kullanmaktayım. Allah'a şükür hiçbir sıkıntım yok artık! İleride evlenmeyi de düşünüyorum.

Doktorumla bu konuları görüştüm. Gözetim süresi bitiminde nasıl bir yol izlenir bunun cevabını sizlerden öğrenmek istiyorum? Beni detaylıca bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Saygılarımı Sunuyorum.

Tam Teşekküllü bir hastanede Kontrol Muayenesi Şartına Dair Bilgi İstiyorum

Merhaba Arkadaşlar;

05.01.2018 ile 12.01.2018 tarih aralığında 7 gün Manisa da Adli Vaka olarak yattım. daha önce yine bu hastaneden mahkeme kararıyla 5 yıllık 3'er ay tam teşekküllü hastanede kontrol muayenem oluyordu.
ilk 3 aylık kontrol muayenem 2012 yılında başladı ve 2017 yılında bitmesi gerekiyordu.
şu anda bu seferki yatış sonrası gelen mahkeme kararında tekrar 5 yıllık 3'er aylık Kontrol Muayenesi şartı koymuşlar.
durum böyle olursa 2022 yılına kadar devam edecek.

ben de huzursuz oluyorum.

Sorum şu ; Hukuken mahkeme kararı ile tekrar 2ci kez 5 yıllık kontrol muayene şartı koymaya hakları var mıdır, buna itiraz hakkımız olabilir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim.

manisada fırçayla yıkadılarmı manisa ruh saglıgını anlat hele

Fircayla araba yikanir. Insan fircayla yikanirmi. Bunu yapan serefsiz hemsire bakici varsa sikayet edin.

Hacettepe de yattim ben boyle uygulama gormedim. 18 yildirda sizofreni tedavisi goruyorum. 5 yildir remisyondayim Ilacimi aliyorum.

Ilk defa duydum fircayla yikandigini

Arkadaşlar öyle birşey yok... Gayet güzel ve temiz odalarda nevresim takımları düzenli olarak değişiyor. yemekleri öylesine harika... 2 günde bir banyo yapıyorduk ve traş düzenli olarak olduk... öyle fırça muhabbeti yok... yanılmıyorsam 4 cü yatışımdı... iyice hatırlamıyorum şimdi bunu...çok memnun kaldım bu sefer ki gidişimde...

yanlız stres olmasam daha fazla kalmak isterdim. herhangi bir şikayetim kesinlikle yok. oradaki tüm çalışanlarla çıkarken helalleştim. haklarınızı helal edin dedim. başta başhekim ve doktorum Didem hanım olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi bir borç biliyorum. bu arada bende 13 yıldır Şizofreni tedavisi görüyorum.

Hukuken mahkeme kararı ile tekrar 2ci kez 5 yıllık kontrol muayene şartı koymaya hakları var mıdır, buna itiraz hakkımız olabilir mi?

bu soruma yetkili birisinden yazı, cevap arıyorum ve bekliyorum.

Üst Alt