Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Manuel / düz vites araç için uygun pratik bir tertibat var mı?

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar manuel vites yani düz vites araç kullanımı için uygun pratik bir tertibat var mı?
omurilik felçlisiyim iki bacağımı/ayağımı da kullanamıyorum. Eşimin düz vites aracı var arada kullanmak için tertibat düşünüyorum da..
geçen alttali linkteki İSMAİL arkadaşımızın aracı düz vites idi sanki vites üzerinde bir düğmeden bahsediyordu..

http://www.engelliler.biz/forum/alim-satim/65457-satilik-tipo-1-4s.html

bir yerden fiyat aldım ama beklediğimin çok üzerinde oldu (450 TL) eğer boyle bir tertibat kullanan var ise, bana ayrıntılarını bildirir resimlerini yollar ise kendimde yaptırabileceğimi düşünüyorum sanayide, çünkü otm vites için olan tertibatı öyle yapmıştım ve çok çok daha ucuza malolmuştu..

dostum 450tl tertibat zaten düz vites arabada randıman vermez
arabanın özelliklerini yazarsan bişeyler tavsiye edebilirim....

hocam bosuna 450 tl lik bir tertibat taktırma araca bosuna yorarsın randıman alamassın sopnucta 70 beygirlik bi arac seni cok zorlar diger turlu otomatik sanzıman turu bisey taktırman lazım oda sana 4.000 tl mal olur
bu vitesde dugmeli tertibatlar 3.000 tl ile 2.600 Euro arası bende cok arastırdım malesef fiyatlar bunlar bunun yerine aracı sat yerine 98-99 honda otomatik vitesler var hem tam araba satma mevsimi geliyor fazla bir zararın olmaz.

Yalnız, eşinin aracını kullanamazsın yasal olarak, bunu biliyorsun değil mi?

biliyorum bülent uyarın için saol, zaten ben yasal olmasa da daha once engelli tescil edilmemiş ama tertibat takılmış arac kullandım ama yasal olmadıgını biliyorum..
camur dostum soylediklerini biliyorum cevap için saol, randıman yada performans değil benim derdim.. sadece kendime ait aracımı servise verdiğim zaman arabasız kalmamak ve işe giderken kullanmak.. yoksa 70 hp yada 170 hp farketmez benim için.. cevap için tesekkurler herkese..

Üst Alt