Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Manuel Sandalye Önerisi: Otto Bock Start M1-M2 mi, Invacare SpinX mi?

sekobaba

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
konuyu doğru yere açmışımdır umarım
Manuel Sandalye alacağım bütcem biraz sıkıntılı açıkçası 1000 tl ile 1200 tl civarında bir max bir sandalye istiyorum kas hastasıyım. katlanması kolay oturması rahat bir sandalye istiyorum hiç bir sağlık güvencem yok kendim alacağım önereceğiz modeller var mı acaba

şu 2 modeli beğendım kullanan varmı fiyatlarına bakmadım daha

-Invacare SpinX

spin.png

-Otto Bock Start M2 Effect

img_prod_285x250_start_m2_rdax_85.jpg

Otto Bock Start M1 Intro

img_prod_285x250_start_m1_rdax_85.jpg

Ottobock M2 kullanıyorum 2 yıldır gayet memnunum hafifliği parçalayıp toplaması falan gayet kolay .. ankaradaymışsın alacak yer yoksa haber et ..

M1 ve M2 modelleri sağlam ve kullanışlı en üsteki modeli bilmiyorum ama diğer ikisi güzel silikonlu dolma teker kolay çıkartılabilinir arka tekerler vs.. 2010 haziran ankaradan bir medikalden satış fiyatı 900 tl idi..

Kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi lütfen?

2000 tl altı rahat bir sandalye önerırmısınız arkadaşlar

Spin X diğerinden iyi duruyor ama aradım fiyat sordum 2500 EUR
Otto Bock start intro ise bana buyuk ve hantal gelmişti, kullanamayıp satmıştım..

motuslar ne kadar acaba ve meyra x1 x3ler hakkında bir bilgisi olan arkadaş yok mu hakerman pek sallamadı bilgi vermedi fazla

motus 1200 euro intro ile motus arasında birçok fark var intro 400 euro

merhaba

ben pyro lıght b+b model var çok gzel sandelye ön tekerlerde kuçuk dönme yaptığın zaman ön tekerler ayağına deymyor ben özellkle bunun çn aldım 850 tl aldım alman malı sandelye otto bock u boşver uçuyor onlar sankı altın araba satıyor ankaradan medlıs medıkalden aldım tavsye ederm

Üst Alt