Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Manuel sandalyede 24x1-3/8 lastik yerine 24x1-00 kullanabilir miyim?

cgatayckr

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar elimde yarı aktif bir sandalye var bunun tekerini değiştirmek istiyorum.
Sorum şu; kullandığım sandalye de 24x1-3/8 tekerlek takılı ben bunu değiştirip yerine 24x1.00 (iç lastik ve dış lastik) teker takmak istiyorum sizce takılır mı uyar mı janta?
Tekerlekleri internetten sipariş edeceğim için tereddütte kaldım uymazsa diye bu konuda yardımcı olursanız sevinirim:)

kardeş ben de aynı sorunu yaşadım geçenlerde. 20*1 3/8 lastik lazım oldu. yurtdışından bir tanıdık getirdi 40 euro iç-dış çiftini. ama pedalbisiklet.com sitesinde bulabilirsin. oraya bir bak derim.

Peki uyar mı janta 24x1-3/8 lastiği çıkarıp yerine 24x1 lastik taksam

teşekkür ederim yardımlarınız için peki tekerlekleri almam için önerdiğiniz bir yer var mı? dış lastikleri medrosmedikal de buldum iç lastiği tekerleklisandalyemiz sitesinde buldum buralardan alabilir miyim yada önerebileceğiniz güvenilir uygun bir yer

cgatayckr

nasıl bir lastik önerdiler ve kaç tl?
Bir de nasıl bir sandalyeye takacaksın? marka ve model nedir?

Lastik ebatı neyse aynısını almanı öneririm. Bedrosta fiyatlar çok pahalı. Yinede dediğim siteye bir bak derim. Siyah lastik alma sakın evin içinde hem leke bırakıyor, hemde hoş olmayan bir lastik kokusu. Gri lastikten vazgeçme.

OturanBoğa

asıl model önermediler ben kendim internetten araştırdım medrosmedikal de schwalbe nin dış tekerlerini gördüm (24x1) hoşuma gitti mail attım ama geri dönmediler. araba sopur marka
g6rkB2.jpg
[/URL][/IMG]
tarsuslu69

sandalye de şuanda 24x1-3/8 var işte bana ağır geldi eğer uyarsa 24x1 ile değiştirme istiyorum biraz daha ince kullanımı kolay olur diye düşündüm

İnceler dayanmaz Yollara

24x1-3/8 lastik yerine 24x1.00 olur tabii, ama mesela 22 ya da 20 kesinlikle olmaz ;)

yaklaşık 20 gün önce pedalbisiklet.com'dan bir çift 24x1-3/8 gri renkte dış lastik aldım, 73 lira lastikler + 8 lira kargo ücreti ödedim, toplam 81 lira... 73 lirayı netten sipariş verirken havaleyle ödedim, lastiği getiren kargocu "8 lira ödemeniz var" deyince biraz şaşırdım tabii, çünkü hepsiburada ve diğer online alışveriş sitelerinde kargo ücreti genellikle toplam tutarın içinde olur ve kapıda teslimatçı elemana ödeme yapılmaz...

ilk iki sandalyem şişme tekerdi, lastikleri eskiyince şişirme sorunu olmasın diye wollexin dolgu tekerlerini aldım, monte etmek biraz uğraştırdı lakin sandalyenin gidişi baya rahatladı sarsıntıyı alma konusunda havalıyla aynı sayılır. 5 yılım dolunca wollex w217 modelini aldım. tekeri yarım tur çevirince 3 metre gidiyor manevraları mükemmel. biraz reklam yapar gibi oldu ama ben cidden çok memnunum dolgu tekere geçmenizi tavsiye ederim.

cgatayckr

Salonda kullanılacaksa dişi az olan Schwalbe Right Run öneririm (tanesi 16 Euro):
dack_schwalbe_350.jpg

Dışarı kullanımı için Schwalbe Marathon Plus (tanesi 32 Euro):
dack_marathon_plus_1250.jpg

Üst Alt