Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Manuel tekerlekli sandalyenin ön tekeri değiştirilebilir mi?

teknolojik

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Manuel tekerlekli sandalyemin tekerleri şişme. Ben ön tekerleri dolgu teker ile değiştirmek istiyorum. Sık sık patlıyor çünkü ön tekerler, iç lastiği de kolay kolay bulunmuyor.

Değişme imkanı var mı varsa nereden temin edebilirim. YER: KONYA

teknolojik dolgu tekerlekle değiştirebilirsnz... sizdekinin ölçülerini alın. büyük ihtimalle 200*50 ölçülerindendir. tekerleğin üzerinde yazılıdır...

Konya gibi yerden nasıl bulamadın, s.g.m.s yeri Konya'da mutlaka vardır

Arkadaşlar tekerlek şu. Yine patladı söktüm. Var mı bunun dolgu olanı. Verdiğiniz linklere baktım telefonla görüşeyim ama yinede bulabileceğim yer varsa söyleyin bakayım.

SGMS'ye sormuştum daha önce dolgu teker var mı manuel sandalye için diye yok demişlerdi. Vardır aslında ama adam telefonda niye öyle dedi anlamadım.

Lastiğin üzerinde yazan bilgiler : DUGO 8X1[FONT='inherit']¼[/FONT] HFT-170-3 Inflate to 36 PSI

Imk3ExXFU6tNm2D1PEbr1fGoAnVKc4Hrxw6ZySDb4M6NH7D3xgORAWXJVG0gW3-wXJbtNZTqf5IXg8SG4sLHPw%3D%3D

Son düzenleme:
Üst Alt