Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Manuel vitesli direksiyon sınavından geçemeyen sürücü adayı otomatik vitese kayıt yaptırabilir mi?

Sakar_Şakir_60

Aktif Üye
Konular
821
Reaksiyonlar
1,053
3 hakkımdan geçemedim. Daha 1 hakkım kaldı.
"Paralel park"
"Geri park"
"Manevra dönüşü"bunları yaptım ama 25 metre geri giderken son anda dubaya çarptım.

1 direksiyon sınav hakkım kaldı.

@Kumarbaz, sana kızmıyorum önce kendime kızıyorum. Senin bu konuda tecrüben varmıdır.

Bugün direksiyon sınavından tekrar kaldım.

@Sakar_Şakir_60, ben ehliyet alalı 20 yıl oldu otomatik vites yoktu şimdiki zorlukları bilmiyorum. ama senin kursta bölüm değiştirip değiştiremeyeceğin kursun elinde olan bir şey. onlar nasıl isterse öyle olur

c) MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINCA KULLANILACAK KODLAR
104. Sürücü kursunda otomatik vitesli araçla eğitime ve sınava katılarak sertifika alanlar sürücü belge sınıfına uygun sadece otomatik vitesli araçları kullanabilir.

Bu kodu Milli eğitim bakanlığı veriyor.Sürücü kursuna tekrar gidip Dosya revizesi yapacaklar.

abi zaten manuel alıp napıcaksın? vites atmayla, debriyajla uğraşacağına mis gibi otomatiğe bin illa bineceksen.

Otomatik vites beni hiç sarmıyor kendimi araba kullanıyormuş gibi hissedemiyorum manuelden şaşmam .😉

Üst Alt