Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mardin'de engelli memur alımında şaibeler..!

kayaozesen

Yasaklı Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
1: sınava şahsen muracaat dediler kalkıp gittik ama mektupla başvuru yapan birsürü insan vardı
2: sınavda çıkan sorular daha önceden hazırlanmış sorularda para birmimiz YTL olarak sorulmuştu ahmetin 40 ytl si var şeklinde
3: mardin sakatlar dernek başkanının orda bulunması ve sınav salonunda oturması ve sınavdan bitince adaylardan birini arabasıyla götürmesi
4: yaklaşık otuz kişiye sorulan soruların toplam sayısı 25 olması
5: sınavda çıkan matematik sorularından birinin eksik olması sonuca ulaşılamaması

yaazık günah vebaldir sayın rektör hemşehrini alacatın daha neden sınav yaptında 2 kez götürüp getirtin bizi

Haklısınız.

Sayın: kayaozesen sizi sınavda görmüştüm, hatırladım sizi (oturup çıkışta birlikte çay içtik).

Size aynen katılıyorum saçma sapan bir sınavdı boş yere emek harcayıp sınava başvurduk, bilakis sizde öyle.

Sınavda çıkan sorulardan biride LAHMACUN un tarihi ile ilgili idi nereden geldiği konusunda soru sorulmuştu.

Ayrıca sınavdan hemen 1 saat sonra sonuçların açıklanması tuhaf verici değilmidir?

Yazıklar olsun ne diyelim....

Kazanan kişinin nereli olduğu konusunda bilginiz mevcutmudur?

----------

Artı son olarak şunuda belirtmek isterim imzalar dahil hep kurşun kalem kullanılması istendi. Bu kanunen suç değilmidir? İmza ve isimler kurşun değilde tükenmez v.b. kalemlerle yazılmalıdır bana göre :confused::confused:

katılıyorum sizlere arkadşarl önceden belirlenmştr adamların önüne gelmştr isim ne yazık ki böyle lahmacunun tarihi yuğ yani bari belli etmeyin

kazananlar kaç puanla kazandılar. soru sayısı kaç adetti?soruların katsayıları eşitmiydi? yanlış doruyu götürüyor muydu?

sınavı kazanan şahıs ankaralı rektörün hemşerisi kazanan veye kazanmayanların sonuçlarını vermediler tamamen şaibe idi 25 soru vardı saçma sapan sorular 30 kişi felan girdi sınava eminim ki o surulardan en az 5 kişi fuul yapmıştır

25 soruluk sınav mı olur? bu ne biçim sınav?

ee alınan şahıs belli ise tek soruluk da sınav olur yapacak birşey yok başvuru yaparkende şahsen dediler taa oraya gittik ama bi duyarsınki posta ile başvuru kabuledilmiş gidenler keriz yani

Mardin TSD şube başkanı Hasan, yani adaşım adam gibi adamdır.. Dostumdur..
Orada olması gerektiği için orada bulunmuştur..
Haaa öte tarafı için onun adına konuşabilirim vede o bana izin verir..
Kim başa çıkabiliyorki toplumdaki çürümeyle?
Yapılanlar doğrudur demem.. Mutlaka canı yananlar olmuştur.. Fakat bunca çürümüşlüğü Hasan'a yüklemeyin yeter..
Hasan sakat olanla üretimi yan yana koymuş, üretimin gücüne inanan bir insandır..
Küçük bir hatırlatma; ABD başkanı Obama'ya hediye edilen talkari hediye, onun öncülüğünü yaptığı dernek atelyesinden çıkmıştır..

Oradaki yanlışlığı kişiselleştirmeden, sistemin çürümesi olarak ele almak lazım.. Aynı yakınmalar Denizli'de işçi alımlarında da oldu.. Artık işe girmeler öyle bir hal aldıki; Hak edene değil, ulufe gibi dağıtılıyor.. En kötüsü saklanma, utanma gereği bile duyulmuyor..

bende girmiştim böyle bir sınava biri bergamada belediyede.Adamlar belediyede çalışan kendi işçisini sınava sokmuş memur olsun diye...Bide Ankara adalet bakanlığında girmiştim, adın soyadın en daha önce çalıştınmı dedi komiyon bu kadar.sonra bir sınav sonuç belgesi mülakatta 100 üzerinden 70 alamadınız diye.acaba adımı yanlış söyleyip çalışmadım hiç yan gelip yattım desem 100 üzerinden 100 alırmıydım:)

hasan anuk başkanım her zaman üretimden yana oradaki engelli arkadaşların azminide kutluyorum

toppile gelince kınıyorum hak etmeyenlerin, hak edenlerin önüne geçtiği zaman

arkadaşlar gerçek şu ki akp tam anlamıyla kadrolaşma peşinde partiye yaslanmadan hiçbişe olmuyor bende akp delegesiyim ama aktivitelerine katılmadığım için ve destekelmediğim için peşlerinden gitmiyorum gitmemde ben hakkımı isitoyrum sadece

Bu tür sınavlara zamanında çok gittim ve artık gitmiyorum. İşkurdan başvurun, mülakat varsa gidin bence...

Ya bunların nasıl vicdanları yok. Allah bunları cezalandıracak elbet inancımız var. Ama biraz kendilerine acısınlar bu yanlışları yapmayıp illa yanmak ve kızartma olmak istiyorlarsa başka günahlarından yansınlar kul hakkıya gitmesinler diye uğraştım. Bakanlıklara yazılar yazdım olmadı.İlla zebanilerin animayonlu ateş dansında dana şiş olmak istiyorlar.Biz de sabır ve dayanma gücü ile yapabileceğimiz küçük işlerle hayata tutunmak kalıyor

yasal yollardan hakkınızı neden aramıyorsunuz???
gerçi devlet devlet değilki yasal yollara başvurasın............

ALbirini vur ötekine ..ivedi... olarak tum engelli mevzuat işleyişinin uygulama ve duzenlemelrın gözden geçirilmesi gerekiyor

Üst Alt