Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Marfan sendromu ve 50 derece skolyoz var. Skolyoz ameliyatı olacağım..?

cemurun0

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
17 Eylül 2013 Güncel: http://www.engelliler.biz/forum/saglik-skolyoz/118026-skolyoz-ameliyati-oldum.html

geçen sene göğüsümden ''güvercin göğüsü'' ameliyatı oldum tehlikesi yoktu fakat görüntü olarak sevmiyordum. doktor ameliyattan sonra 3 gün yoğun bakımda uyuya kalacaksın dedi fakat ameliyattan sonra gözümü yoğun bakımda açtım ve ameliyattan tam 2-3 saat sonra ayılmışım. şimdi allahıma şükürler olsun iyiyim.

bu sene de skolyoz ameliyatı olacağım. skolyoz derecem geçen sene 41 di fakat hesaplama yapsak bu sene 50 olmuştur
ameliyattan çok korkuyorum felç kalma riski, akciğerde baloncuk çıkma riski varmış
bana ameliyat olanlar herşeyi anlatabilir mi ?

ve bana ulaşmak isteyenler https://www.facebook.com/cemurun0 bu adrese ulaşabilirmi bu siteye fazla giremiyebilirim,teşekkürler

geçmiş olsun arkadaşım... size bu konuda uzman bir doktor ismi vereyim bide onunla görüsün isterseniz..
cok yakın zamanda bir arkadaşımız ameliyat oldu kendisine.. başarili ilgili bir doktor....

Doc.Dr. KAMİL ÇAĞRI KÖSE

sakarya univ. eğitim ve arastırma hastanesinde....

Allah acil şifalar versin inşallah. Benimde skolyozum 70 dereceye ulaştı :/ göğüs kafesim sırtıma taşmış vaziyette nefes almakta bazen çok zorlanıyorum Allah kısmet ederse seneye üniversite sınavından sonra bende ameliyat olacağım inşallah sende iyi olursun ve hiçbir sorunun olmaz umarım.

Beko01 kardeşim seninki ''Kunduracı göğüs'' bildiğim kadarıyla

Bendede kundaracı gögsü var ama çok fazla değil ameliyatlık durumda değil kısacası. Skolyozum 30-37 derece arasında. Genç yaştasın korse kullanmanı tavisye ederim ben 18 yaşındayım artık korse etki etmiyor geçmiş olsun

muzo22 kardeş doktor ''Ameliyatlık bir dereceye gelmiş'' dedi korse fayda etmez diye düşünüyorum

eger o durumdaysa inşalalh başarılı bir ameliyat geçirirsin. Bu arada kunduracı gögsüne sen mi ameliyat istedin yoksa doktor ameliyat edelim mi dedi ?

cemurun0;

Öncelikle geçmiş olsun geçen sene haziranın 6sında bende ameliyata giriyordum fakat ehlers danlos tip 6 şüphesiyle ameliyatıma bir gün kala ertelendi.Bu sene testler yapıldı %98 yok dendi ve ameliyata 4 haziranda girdim fakat 1.5 saat sonra damarlarıma giremedikleri için doktorum marfan ve ehlers danlos tip6dan şüphelenerek ameliyatı sonlandırmış.En nihayetinde temmuzun 4ünde bir cesaret ameliyatımı oldum ve şuanda çok sağlıklıyım.Türkiyede marfan ve ehlers danloslu hastaları çok ameliyat eden doktor yok.Kendi doktorumu gözüm kapalı öneririm.Ona ameliyat olmasan bile en azından muayene olup seni yönlendirebilir.Gerçekten son derece güvenilir bir doktor.Sana kendimi örnek verdim çünkü sen normal bir skolyoz hastası değilsin.Benimde girerken hayati tehlikem vardı ama doktorum sayesinde her şey yolunda çok şükür.Doktorum Mehmet Aydoğan.Bir ara Azmi Hamzaoğluylada çalışmış.Eğer ulaşmak istersen asistanının numarasını verebilirim sanada.Bu arada bende 51-12 dereceleriyle ameliyata girdim.şuanda 28 tane titanyumum var ve derecem sıfırlandı :)
http://www.youtube.com/watch?v=1pZPutbg06o
buda videom :)

Üst Alt