Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Marmara üniversitesi pendik eğitim ve araştırma hastanesı'nden rapor alabilir miyim?

TIBET26

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben bir arkadaşımdan bir şey duydum. sizinle paylaşmak isterim.rapor almak için üniversite hastanelerine başvuruda orada tedavi görme şartı aranıyormuş.acaba dogrumu bende marmara üniversitesine başvuracagım. ama orada tedavi görmüyorum. rapor alamıcakmıyım.yada ilk başvuruda rapor alabilirmiyim.

Bu hastanelerden alabilirsin..

175. İstanbul Sağlık Bakanlığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
176. İstanbul Sağlık Bakanlığı Bakırköy Prof.Dr.Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
177. İstanbul Sağlık Bakanlığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi
178. İstanbul Sağlık Bakanlığı Büyükçekmece Devlet Hastanesi
179. İstanbul Sağlık Bakanlığı Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
180. İstanbul Sağlık Bakanlığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi
181. İstanbul Sağlık Bakanlığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
182. İstanbul Sağlık Bakanlığı Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
183. İstanbul Sağlık Bakanlığı Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
184. İstanbul Sağlık Bakanlığı Dr. S. Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
185. İstanbul Sağlık Bakanlığı Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
186. İstanbul Sağlık Bakanlığı Beykoz Devlet Hastanesi
187. İstanbul Sağlık Bakanlığı İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi
188. İstanbul Sağlık Bakanlığı Silivri Prof.Dr. Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi
189. İstanbul Sağlık Bakanlığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi
190. İstanbul Sağlık Bakanlığı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi
191. İstanbul Sağlık Bakanlığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
192. İstanbul Sağlık Bakanlığı Eyüp Devlet Hastanesi
193. İstanbul Sağlık Bakanlığı Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi
194. İstanbul Sağlık Bakanlığı Arnavutköy Devlet Hastanesi
195. İstanbul Sağlık Bakanlığı Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi
196. İstanbul Sağlık Bakanlığı Sarıyer İstinye Devlet Hastanesi
197. İstanbul Sağlık Bakanlığı Pendik Devlet Hastanesi
198. İstanbul Sağlık Bakanlığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi
199. İstanbul Sağlık Bakanlığı Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi
200. İstanbul Sağlık Bakanlığı Prof.Dr.N.Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi
201. İstanbul Sağlık Bakanlığı Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi
202. İstanbul Sağlık Bakanlığı Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
203. İstanbul Sağlık Bakanlığı Tacirler Eğitim Vakfı Sultanbeyli Devlet Hastanesi
204. İstanbul Sağlık Bakanlığı Üsküdar Devlet Hastanesi
205. İstanbul Sağlık Bakanlığı Bezm-i Alem Vakıf üniversitesi Tıp fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi
206. İstanbul Sağlık Bakanlığı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi
207. İstanbul Sağlık Bakanlığı Başakşehir Devlet Hastanesi
208. İstanbul Sağlık Bakanlığı Kağıthane Devlet Hastanesi
209. İstanbul Sağlık Bakanlığı Tuzla Devlet hastanesi
210. İstanbul Sağlık Bakanlığı Şile Devlet Hastanesi
211. İstanbul Sağlık Bakanlığı Bayrampaşa Devlet Hastanesi 212. İstanbul Üniversite İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi
213. İstanbul Üniversite İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
214. İstanbul Üniversite Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
215. İstanbul Üniversite Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi
216. İstanbul MSB Kasımpaşa Asker Hastanesi
217. İstanbul MSB Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı
218. İstanbul MSB Gümüşsuyu Asker Hastanesi

ben orada bir ay fizik tedavi gördüm ve şunu öğrendim orası üniversiteye değil tam aksine sağlık bağlı bir hastane haydarpaşa numune ya da göztepe eğitim araştırmadan sınıf olarak farklı değil. orada rapor alabilirsin . benimle birlikte fizik tedavi de yatan bir hasta vardı benden önce çıktı ve rapor başvurdu. çok rapor için gidip geldiğini gördüm orda ama yatmayıp dışarıdan gelenlerde var rapor almak için. en azından telefon edip sorabilirsin.

bende oradan rapor aldım yatma şartı falan istenmiyor ama dikkat edin bi kurum sevk etmemişseyada daha önceden özürlü raporunuz yoksa 200 veya 300 tl gibi ücret talep ediyorlar 216 625 45 45 yada 657 06 06 bunumaralardan ulaşıp sağlık kurulunu istiyebilirsiniz

ben marmara hastanesinde heyete girdim
endokrın % 10
kardiyoloji %10
genel cerrahi %10
gögus hatalıkları vermedi kurul verecek dendi

uyku apnesi agır dereceli raorlu
ıs kazası meslek hastanesi amtımatık bronsit
medilkal hastanesi raporları j 45 astım
süreyya pasa hastanesi bronsit
astım iin ılac kullanıyorum

buna ragmen oran vermedi heyete bıraktı

bunlara götürülen eski rapar harici yeni tetkiklere onem veriyorlar ona göre oran veriliyor

bende marmara üniverttesi pendik arastirma hastanesinden engelli raporu aldim %52 tedavim halen devam ediyor ama 3 ayda bir kontorulu hatasıyım heyetden rapor alirken hicmir sekilde ücret isdemediler nerden cikdi sindi bu ücretli oldugu

Üst Alt