Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Marmaris’te Engelliler İçin Engelsiz Otel - Muğla

Gothica

Aktif Üye
Konular
87
Reaksiyonlar
26
Marmaris’te Engelliler İçin Engelsiz Otel - Muğla

Muğla’nın Marmaris ilçesi İçmeler beldesinde bulunan Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en büyük oteli Park Panorama Otel engelliler için engelsiz bir tatil sunuyor.

MUĞLA (İHA) - Muğla’nın Marmaris ilçesi İçmeler beldesinde bulunan Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en büyük oteli Park Panorama Otel engelliler için engelsiz bir tatil sunuyor.

4 yıldızlı, 7 katlı, 72 odalı, 200 yatak kapasiteli otelde engellilerin rahatça tatil yapabilmesi için her türlü konfor düşünüldü. Aynı zamanda otelde engelliler için organizasyonlarda düzenleniyor. Haziran ayında dünyada ilk kez yapılan Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin düzenlediği 1. Uluslararası Paralimpik Gençlik Yaz Kampı büyük ilgi görmüştü. 2002 yılında inşa edilen otelde, 26 oda engellilere, 46 oda da engelli yakınları ile refakatçilerine ayrıldı.

Engelli odalarındaki yatak başlarına ve özel hazırlanmış banyolara basıldığında resepsiyondan oda numarasının göründüğü acil çağrı butonları bulunan ve katlara çıkan 2 asansör, 3’er tekerlekli sandalyeliyi taşıyan asansörler engelliler için büyük kolaylık sağlıyor.

Ayrıca otelin havuzuna girmek için bir de asansör bulunuyor. Otele gelecek tatilci engellilerin ulaşımı da düşünülen engelli otelinde Dalaman Havalimanı’ndan transferi sağlaması için özel tasarımlı, 10 tekerlekli sandalye, 9 da normal koltuk kapasiteli otobüs ve şehir içi servis amacıyla yine özel tasarımlı iki minibüste hizmet veriliyor.

marmariste-engelliler-icin-engelsiz-otel-mugla-01.jpg

Marmaris?te Engelliler İçin Engelsiz Otel - Muğla 04 Ağustos 2009 Salı 11:05

canım benim fiyatlarıda yazarsan daha iyi olamz mı? bana bak yoksa yazılmayacak kadar uçuk kaçık mı?

teşekkürler...

Fiyat konusunda bilgim yok ama, sunulan imkan ve 4 yıldız olayına bakınca, uçuk kaçık gibi görünüyo sanki:)

sanki değil kesin bence :):):):)

çiff kişilik odalar da aynı fiyat mı?

teşekkürler...

Biraz açarsan çok iyi olurdu yaz kıs orda kalabiliriz galba ne gnü belli ne gidişi ne ğelişi bu nasıl tatıl yeriymis arkadas valla bosuna geyik yapmayalım burda insan bir fiyat listesi sunar : şu kadargün kalırsansana her seydahıl şu kadar fatura çıkar .hiçbir şey belli değilinsanla rı yanlıs yonledirme . ... Yada açık açık bilgi ver .
Yazmıssınkı her sey dahıl 92 ytl ikisi olursan 184 ytl amaan ne güzell tatıl bilgisi bu oh .herkez ciddi birseyler yazsın lütfen

tatilvitrini .com la ilgili gazetelerde haber çıktı yer ayırtan müşteriler mağdur ediyormuş bilginiz olsun

Hasta olduğun bir gne denk gelmis sende bu ilanı buraya tasıdın deıl mı .arkadaslar sanırım arkadasın hastalığı onu bu duruma itmis . Gününde değılgaba . 92 ytl haa :ahahahaha ahaaaha ıhıhıh ahah gelde gülme birde ikisi olursan 184 ytl dıyorya gülmekdenkoptum valla

ismail bey gayet açık konu. daha falza bilgi almak istiyorsanız arkadaşımız link koymuş tıklayıpta alabilir siniz..,

teşekkürler...

ismail13;
Bende güldüm valla, komik değil mi? ihihihi.... Bir an dedim 92 ile 2 yi yanlış mı çarptım diye düşündüm, ona güldüm ben... Doğruymuş.

Ben de her Pc kullanıcısı gibi gogıl babaya başvurdum. Sizler uğraşmayın diye de az buçuk araştırıyım dedim. Linki de koyduk. Yoksa otelle yakından uzaktan alakam yok, zaten kimse memnun değilmiş. Sadece tatilvitrini.com linkini koymamışım, onu da bi zahmet gogıldan bakıverin.

SAYIN CELİK KOMİK BİRDURUM BU SİZ İNSANLARI NE OLARAK GÖRÜYORSUNUZ YEM OLARAK MI GÖRÜYORSUNUZ KUSURA BAKMAYIN BİZ O KADAR SALAK INSSANLAR DEĞILIZ . BAKIN KENDİ SİTESİ NE YAZMIS ARDASLAR
Fiyatlar için bize aşağıda bulunan email adres ve telefon numalarından ulaşabilirsiniz.​

Rezervasyon:
Panorama Park Otel
0252 455 49 02

Dalaman Park Otel / Studio Park
0252 692 31 58 - 59

Panorama Park Hotel - Haberler LÜTFENTIKLADIKDAN SONRA BAKIN HİÇ BİRAÇIKLAMAYA RASTLIYOR MUSUNUZ FİYATLARBOLÜMÜNDE NE YAZIYOR
Fiyatlar için bize aşağıda bulunan email adres ve telefon numalarından ulaşabilirsiniz.​
Rezervasyon:
Panorama Park Otel
0252 455 49 02

92 tl 'nin neresi komik anlamadım ben İsmail ?

Yıldızsız apart oteller bile 70-80 liradan fiyat açıyor kişi başı.

bu durumda Ucuz bile sayılır

ismail13;
sizler bu tür sorular sorduğunuz için, sizlere nicki tıklarsanız görürsünüz
dedim ismail bey.

bu arada ne haddime sizi salak yerine koymam. lütfen terbiyeli olun.

teşekkürler...

Neyse neyse iyi tatıller . , allahtanözürlüyüz sağlamolsak ne kadar isterler . Acaba ;

Roac, ilanı buraya sen taşımışsın ama kabak benim başıma patladı, bir de "Neresi komik anlamadım" diyorsun. :) Başlığı sen açmışsın, sen ilgilen benden bu kadar. :))

Mumicim , tamam fiyatı da önemli de ;

burda bişeyler paylaşırken, engelli arkadaşlarımızın durumuna, rahatına uygun olabilitesini ön planda tutuyoruz değil mi? :)

Sen de çok yardım seversin yahu , kabak tabi başına patlar dermişim :p

şaka bi yana , araştırmış, uğraşmış emek vermişsin:) Eline ,mausuna ,klavyene sağlık:) Anlayana:)

fiyat gerçekten iyi bu ay için kişi başı nolmal bir 3 veya 4 yıldızlı bir otelin fiyatı 110 ytl filan

Üst Alt