Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mart ayı başına kadar 2022 maaşımı alabiliyordum, ama şimdi kesilmiş. Ne yapmalıyım?
2011 yılı mayıs ayında bağkurlu oldum. kasım ayında sildirdim.fakat mart ayı basına kadar maasımı almıştım.bu neden le kesilmiş olabilirmi. bundan sonra ne yapmam gerekiyor
Eğer 2022 aylığı alıyorken bağkurlu olmuşsanız bu sebeple yasal olarak evet, 2022 aylıgınız kesilmiştir. yersiz ödeme konusu olabilir bu durum. neredeyse altı aya yakın bagkurlu olmuşsunuz. Bu durumda size borç çıkartılır ve borç yazısı gelir.
Bagkurlu değilseniz ve muhtaç durumdaysanız tekrar başvuru yaparsınız. Başvurunuz kabul edilirse tekrar baglanır ama eger size borç tahakkuk ettirilmişse borcun bir miktarı yeni baglanacak olan aylıgınızdan tahsil edilir. Şimdilik bu konuya girmeyim. Borç yazısı gelsin duruma o zaman bakarız.
recep, senin 2022 aylığı 29.02.2012 tarihi itibariyle durdurulmuş. Fakat evrak açıklamalarında Mart ayına ait bir evrak gorunuyor. Sen Mart ayı içinde bir işlem yaptın mı?
2022 aylığına yeniden mi başvurdun?
İtiraz dilekçesi mi gönderdin?
Nasıl bir işlem yaptın?
Bunları bilmeden evrak açıklamalarına bakarak kesin bir hükme varmak zor.
Biraz detay lütfen?
emekli sandığı genel mürlüğüne
emeklilik işleri genel müdürlüğün
ankara
kurumumuz.......................... tc kimlik numarası ile 2022 sayılı maas almakta ike 2012 yılında maasım kesildi.
maasımın tekrar ödenmesi için gereken işlemin yapılmasını arz ederim.
mart ayı içinde fax cekmiştim bu adrese.
birde bağkura gidip bağkurlu olmadığıma dair ewrak aldım sgk ya verdim.gelir testi için ewrakları doldurdum.kuruldan gecmedi herhalde.tekrar rapor istediler.2010 yılındada evlendim.acaba esim bana bakıyor diye maass alabilirmi.biraz anlatabildiysem kendimi iyi olur inş.ilgilndiğinz için ayrıca tşk ederim
Ablam yanlış işlem yapmışsn sen. Dilekçe ile olmaz bu iş. yeniden başvuracaktın.
Senin 2022 aylıgın kesildiği için yeniden başvuru yapman gerekiyordu. kaymakamlıga gidecektin ve yeniden 2022 aylığı başvuru formunu dolduracaktın. Böyle bir işlem yapmadın mı hiç sen?
Gelir testi için evrakları doldurdum demişsin. 2022 başvuru formunu mu anlatmak istiyorsun bununla? Yoksa ne gelir testi yaptırdın sen?
Recep, sen en iyisi baglı olduğun kaymakamlığa git. Aylığının sgk'lı oldugundan dolayı kesildiğini ama artık çalışmadıgını yeniden 2022 aylığı için başvuru yapacagını soyle ve başvurunu yap. Kaymakamlıktan sana yardımcı olacaklardır.
Kaymakamlığa gitmeden önce de sana vereceğim telden sgk'yı ara evrak takipteki yazılanları yorumlasınlar sana.
Gönderdiğin dilekçe dikkate alınmamış ve başvuru yapmadıgın gorunuyorsa dogru kaymakamlıga git ve 2022 için yeniden başvur.
PRİMSİZ ÖDEMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ : 0312 458 12 05 -10- 15- 20--- 0312 458 11 54 - 55-56-57-58 Her halukarda pazartesi kaymakamlıga git. Ordan sana yardımcı olsunlar.