Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart ayında 2022 maaşı için başvuruda bulundum. Maaş ne zaman bağlanır?

aydın_41

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
29,03,2012 tarihinde 2022 den maaş alabilmek için bulunduğum ilçemdeki mal müdürlüğüne müracat ettim.bu zamana kadar netten 2022 sorgulamasına baktıgımda kayıt bulunamamıstır yazıyordu 144 nolu telefonu aradıgımda ıse 20,04,2012 tarıhınde evraklarınız ıncelemeye alınmıstır dıyor sıze evrak gelecek denılıyordu 23,08,2012 tarıhınde mal mudurlugunden bır yetkılı evıme gelıp yenı bır uygulama cıktı deyıp bana bazı dosyalara ımza attırdı ve gıttı ertesı gunu tekrar 2022 evrak sorgulamaya baktıgımda sayfam acıldıgını evrakların ıncelemeye alındıgını sıraya gırdıgını dıye bazı yazılarla karsılastım merakım sudur gecen 5 ayın ustune yenı bır sayfamı acıp sıl bastan bekleyecegım ve takrıben ne kadar suruyor maasın cıkması ılgınıze tesekkur eder guzel gunler dılerım

2022 engelli maaşı bağlanmasının kesin bir belli süreci yok kimi arkadaşımıza 5 6 ay gibi zamanda bağlanır kimine 8 10 ay da kimilerine ise 1 seneyi bile bulduğu olur siz ayda bir devamlı olarak 2022cevrak takipten kontrol ederek takipte olun evrak takip sitesinde evrak işleme alındı gibi bir ibare var ise çok ta fazla süreceğini sanmıyorum hı birde zaten beklediğiniz süreci maaşınız onaylanır ise toplu olarak alacaksınız

bilgi

merhaba arkadaslar ben 29 martta 2022 maası ıçin basvuruda bulundum bu tarıhe kadar haber gelmedı sık sık 144 nolu telefonu arayıp bılgı alıyordum bugun tarıhlı aramamda yanı 31.10.2012 de tekrar 144 aradıgımda 5 kasımdan ıtıbaren evraklarınız baglı bulundugunuz sosyal yardımlasmaya gonderılecek dosyanızı oradan takıp edebılırsınız dedıler merak ettıgım bır bakımdan elımızın altında dosyamızı takıp edebılecegız bır yandanda bu zamana kadar ankara bu işe olumlu yada olumsuz karar verıyordu sımdı baglı olmus oldugum sosyal yardımlasmamı karar verecek toplu paramı burasımı bana verecek celıskıde kaldım bır malumatı olan varsa benı bılgılendırırsenız seveınecegım sevgıler saygılar

Üst Alt