Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart ayında işe başladım. Sonda ödemelerini ne zaman hak ederim?

zeynoşum

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
bülent bey ben mart ayında işe başladım internetten bakıyorum halen ssk başlatıldıgı görünmüyor acaba başlamadı mı yoksa henüz erken mi?bi medikal firmasıyla irtibata geçtim sonda alabilmek için vekaleti noterde onaylatıp onlara verecem bu yeterli midir?sonda için ssk dan ödeme alınmaya başladıgında çalıştıgım yere bilgi gidecekmi onların bilgisi olacak mı?

bende sonda alıyorum fakat prosüdürlerle uğraşmıyorum çok şükür. çapa da bulunan sembol medikal e vekalet verdim onlar yazdırıp eve kadar getiriyorlar. rapor yenilenmesi dahi onlara ait. isterseniz sizin adınıza görüşebilirim.

[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE]VEKALETNAME

Hastalığım nedeniyle aldığım sağlık raporuna istinaden düzenlenen reçete ve faturada belirtilen, tıbbi malzeme bedellerini TC SGK Başkanlığına bağlı İstanbul SGK İl Müdürlüğü Sağlık Sosyal güvenlik Merkezinin veznelerinden veya havale yapılan banka ile diğer veznelerden tahsile ahzu kabza sulh ve ibraya, iş bu tedavi giderlerini almaya,gerektiğinde ilgili reçeteleri yazdırmaya ve ilgili raporları yeniletmeye, elden evrak alıp vermeye,evrakları tanzim ve imzaya, gerekli harçları yatırmaya, SGK’ da ve bankalarda sadece SGK dan gelecek bu ödemelerle ilgili olarak beni temsil etmeye, yanlışlıkları düzeltmeye, idarenin ön göreceği formaliteleri yapmaya, mezun ve yetkili olmak üzere ******** TC kimlik nolu Berker Küçükkambak’ ı vekil tayin ettim. bana gönderdikleri vekalet bu bir sorun varmı?

30 günlük sigorta primi tamamlandığında medikal malzeme ödemesini kurum ödemeye başlar.

Güvenilir bir firmaya vekalet vermekte bir çekincen olmasın. Hiç bir ödeme olmadan günde 6 adet olacak şekilde 2'şer aylık dilimlerde sondaların evine teslim edilir.

Üst Alt