Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Masaj koltuğu kullanan var mı, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

c555

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar aklımda şöyle bir fikir var evde sürekli tekerlekli sandalyede oturmak kötü oluyor sadece ev içi kullanımı için bir masaj koltuğu alıp altına hasta karyolalarının dört ayağındaki gibi küçük tekerleklerden taktırıp ev içinde pc başında otururken sürekli onu kullanmayı düşünüyorum hem masaj olayıda artısı kan dolaşımını falan hızlandırır arada bir çalıştırıp en azından günde 2 kere masaj da yapmış oluruz benim sormak istediğim bunlardan kullanan varsa deneyimini paylaşsın memnunmu nedir ne değildir tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim aklımdaki model burada hem fiyatıda uygun.

arkadaşlar masaj koltukları göründükleri kadar masum araçlar değil şöyleki..
çalıştığım iş yerinde dinlenme odasında 2 adet masaj koltuğu mevcut gün içinde 1 den fazla masaj yaptığımızda sırt ağrıları ve sınır sisteminde tahribat meydana gelmekte..

masaj koltuğunu süreklı kullanmanız sağlığınızı tehlikeye atacaktır..o nedenle tavsiye etmiyorum..

Arkadaşlar aldım ama tavsiye etmem 160 kg hiçbiyere taşınmıyo çok hantal uzak durun

Üst Alt