Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Matematik öğretmenliği atamasında ilkokul mu lise mi seçmeliyim?

bilalaltinkaya

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bu bölümlerden birini okuyan veya bu bölümlerden atanmış bir öğretmen varsa bana herhangi bir iletişim bilgisini gönderebilir mi acaba? Aklım gerçekten çok karışlık sormam gereken çok fazla sorum var yardımcı olabilecek var mı?

Bu sorunun cevabını insta, twitter, facebook öğretmen veya eğitimci gruplarında daha çabuk bulursunuz.. sayfa yönetimine yazar sizin adınıza sormasını isteyebilirsiniz..

Her türlü platformda engelli öğretmen aradım da hiç bulamadım maalesef :(. Bilgi alabileceğim kimse yok resmen. Nereye gitti bu insanlar ya

bilalaltinkaya

İlkokulda bağımsız olan branş öğretmenleri arasında matematik öğretmeni yoktur. Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi, Beden Eğitimi, ve İngilizce öğretmenleri vardır. Ortaokullarda ve Lisede ise, matematik öğretmenleri vardır.

bilalaltinkaya Yardımcı olmaya çalışayım. Ancak matematik öğretmenliği ve ilköğretim matematik öğretmenliği birbirinden farklı bölümler. Siz matematik mezunuysanız liseye, ilköğretim matematik mezunuysanız ilköğretime atanabilirsiniz.

lisede çalışmak her koşulda daha zordur çünkü ergen piskolojisini anlamak gerekir bence ortaöğretim seçmelisin

Üst Alt