Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maxtone Beltone Amaze işitme cihazı hakkında bilgisi olan var mı?

Pluvia

Emektar Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
1
Beltone Amaze

İşitme cihazlarında Şarj devri
Tek kullanımlık piller artık tarih oluyor. Beltone Amaze’in entegre lityum-iyon bataryası sayesinde artık pil değiştirmenize gerek kalmayacak. Sektörün kullanımı en kolay, taşınabilir şarj aletiyle, her güne enerjiniz dopdolu başlayın. Tamamen şarj olduğunda Beltone Amaze size 30 saate varan kullanım sağlar. Şarj işlemi çok basittir; gece cihazlarınızı şarj aletine yerleştirdiğinizde, sabah hazır bulursunuz. Şarj etmeyi unutursanız da sorun değil; sadece yarım saat şarj ederek de Beltone Amaze cihazınızı 8 saat kullanabilirsiniz.

bu sarjli cihazlar siemes denen signianin var
phonak cihazlarda var. denk gelip arastirdigim kadar
ama ne kadar mantikli sizlerce.
sarjli cihaz kullanmanin artilari=pil masrafi olmaz.
pil kullanilmayan cihazin boyutu kuculur.
kulaga daha az yuk olur.

eksisi=sarjli pillerin kisa surelerde bozulup yenilenmesi durumu oldugunu tecrubemle biliyorum.buna gore cihazin sarj islemi cihazdan daha cabuk performansini kaybederek masraf cikarabilir.
bide olur olmaz zamanlarda pil bitince sokakta bile olsak kucucuk pili cantadan cikararak takabiliyoruz. ama bu sarj kutusunu yanimizda tasimak pekte akil kari degil.
bide bu yeni versiyon diye diye fiati tabi pilliden pahali olabilir.

bence pilli cihaz kullanmak daha mantikli.

GRAHAM BELL sen kullandınmı cnm

Hoşuma gtti benim bu cihaz kullananlar varmıdır merak ettim

Pluvia
kullanmadim bu cihazlardan ama koklear implant kullanirken her gune bir pil pahali gelince sarjli pil kullanmistim. jarj aletiide sarjli pilde kisa zamanda yeniykenki gibi performansi olmaz, sonrasindan sarjli pilide sarj aletinide yenileyerek nerdeyse pil parasina yakin masraf cikarirdi.

Üst Alt