Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs 2010 tarihinde trafik kazası geçirdim. T10-tam kesi var. Ankara'da Kök Hücre..

orhan_tashan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
Benim durumum spinal kort yaralanması (T10-T11 bölgesi) tam kesi var.01.05.2010 tarihinde trafik kazası geçirdim.Ankara Üniversitesi İbni-sina hastanesinde kök hücre nakli yapıldı.Benim durumumda olan arkadaşlara duyrulur.Şu an fizik tedaviye devam ediyorum.​

Peki durumunuzda bir değişiklik oldu mu kök hücre naklinden sonra?

Yaklaşık 3,5 aylık sürede göbek hizasında olan his seviyem 8-10 cm daha aşağı indi.

geçmiş olsun gelişmeleri sürekli bizimle paylaşırmısınız lütfen sizi takip edelim neler olacak bizler için bir umut olabilir teşekkürler

Bu çok güzel bir haber..inşallah zamanla daha farklı gelişmelerde olur..peki diğer kök hücre nakli yapılan hastalardanda görüştükleriniz varmı?çünkü basında nakil yapılanların haberleri çıkmadı,birtek sizden öğrenebiliriz...

orhan_tashan gecmiş olsun kardes. Benimde kırıklar t8.t9.t10 sag yanim gobek seviyesi üstünde sol yanim göbek seviyesi altında ve öylece kaldı. tabiki bana uzun yıllar oldu seninki daha yeni. İnsallah tekrar ayaga kalkarsın. umudumuz KÖK hücre inşallah güzel haberler alırız

Üst Alt