Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mayıs 2016 evde bakım aylığı yatan iller ve tutarı
ben böle sosyal hiznetler il müdürlügünü çalışanlarına ne diyeyim yaptıkları ve yapmaya calıştıkları herşey haram zıkkım olsun evde bakım parası ayın 20 de yatacakmış bide bagırıp telefonu suratımıza kapatıyorlar sanki görende devlet kurtarıyor sanacak her öglen sahilde fing atmasını bilirler ama
mayıs 2015 yılındada ayın 19 zunda yatmış bunlar böle işte cumartesi kandil bildigim bütün duaları il sosyal güvenlikte çalışanlar için okuyacam ateşleri bol olsun diye((
İzmir hep 13'ünde yatardı fakat bu sefer geç kaldı. Geç kalınca acaba dedim benim maaş mı kesildi fakat baktım ki herkes yani izmirliler alamamış. Beklemeye devam. İzmirli arkadaşlardan haber bekliyorum
Evet bu ay gecikme yaşandı adanada genelde 16 17 yatardı sebebini bilmiyorum ama saat 18: 30 dan sonra geçti hesaplara diger iller içinde gecikme varmı yoksa sadece adanaya has birşeymi bilmiyorum iyi günlerde harcamak dileğiyle
cok şükür izmir yatmış .yine cumadan cıktıkdan sonra vermişler bankaya yatırılma dekontunda yazıyor.ama bugün akşama kandilde bildigim bütün duaları okuyacam ateşleri bol olması için ele güne rezil ettiler bu ay gene.