Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs 2019 evde bakım aylıkları..?

Mücahit01

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Osmaniye bakım parası e devlete yansımamış bakan var mi hiç e devlete düşmüş mu bilgisi olan var mi?

@-mka toprağım e devlete düşmemiş daha bilgiler Osmaniye için sen baktın mi?

Adana edevlette guncellendimi

Adana edevlette guncellendi arkadaşlar

Mücahit 01 yanlışlıkla oldu ama altına hemen yazdım dikkat edersen cuma günü adana güncellendi

Mücahit01

2 gün evvel baktım heç bişi yoktu boş idi sayfa ptesiden itibaren görünebilir yarın yenıden bakmak lazım hemşo.gerçi baksamda bakmasamda değişmıyo benım için bana 18inden evvel vermıolar bankadan ayın 18 demişler bi kaç kez 14 ünde falan gidildi verilmeyınce kardeşim 18inden evvel getmıo parayı çekmeye

-mka eyvallah toprağım hafta sonu diye düşmüyor sanırım bende 13 14 üne her ay yatıyor yarın yenilenir o zaman yarın bakmak lazım.

Mücahit01

aynen normal ödemeler 13ünde ama bizim burdakı banka şubesi 18inde ödeme edıo.

Banka parayı donduruyor toprağım islerine geliyor iste yapacak birsey yok. Maaşı aldığımıza şükretmek gerek gerisini boşver -mka .

Zonguldak 4 yansıdı idi ama şimdi kayıt yoktur diyo anlamadım anlayan varsa yazsın ark

nisan geç mi yatacak hala alamadık kesildi mi dersiniz

İstanbul ayın 1 yansıdı 5 baksın kayıt yok diyor güncelleme yapılıyor olabilir bekliyorum

Uunall
nisan ayı aylıkları coktan yattı, cektik.Siz yarın baglı olduğunuz sosyal hizmetler kurumunu arayıp bilgi alın.Nicin yatırılmadığını öğrenin..

bedrettini böle birşey olmadığından engel koydurucam sayfada sana benimde 1 de. Gözüküyor 5 de kayıt yok diyor

ilçe sosyal hizmetleri aradım il sosyal hizmetlerden başvurumuzun dün ellerine ulaştığını imzalandığını onaylandığını söyledi.
e devlette maaş gözükmüyor ne zaman alırım maaşı

Jackal35124

sizinki dün onaylnmış mayıs ayı 2022 ödeme gününe yetişmeyecegi için görünmemesi normal.maaşınızı hazıranda alırsınız

2022 de ödemeler başvuru yapılan aydan sonrakı ay başlıyor kabul edıldıgı aydan deil.yani martta başvuru ettıniz ve aynı ay da onaylandıysa nisanda maaşı alırsınız eger ödeme nisana yetişmezse mayısta nisan-mayıs olmak üzere 2 aylık alırsınız
ya da martta başvuru ettiniz nisanda onaylandı o zaman büyük ihtimal nisana yetişmez gene mayısda nisan-mayıs olarak 2 aylık alırsınız

Mayıs ayi evde bakim ayligi

Samsun evde bakim parasi yatmistir Allah devletimize milletimize zeval vermesin

Mayıs ayı bakimparasi yatan iller ?

Eskişehir yattimi ??arkadasler

Üst Alt