Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 gün evvel baktım heç bişi yoktu boş idi sayfa ptesiden itibaren görünebilir yarın yenıden bakmak lazım hemşo.gerçi baksamda bakmasamda değişmıyo benım için bana 18inden evvel vermıolar bankadan ayın 18 demişler bi kaç kez 14 ünde falan gidildi verilmeyınce kardeşim 18inden evvel getmıo parayı çekmeye
ilçe sosyal hizmetleri aradım il sosyal hizmetlerden başvurumuzun dün ellerine ulaştığını imzalandığını onaylandığını söyledi.
e devlette maaş gözükmüyor ne zaman alırım maaşı
sizinki dün onaylnmış mayıs ayı 2022 ödeme gününe yetişmeyecegi için görünmemesi normal.maaşınızı hazıranda alırsınız
2022 de ödemeler başvuru yapılan aydan sonrakı ay başlıyor kabul edıldıgı aydan deil.yani martta başvuru ettıniz ve aynı ay da onaylandıysa nisanda maaşı alırsınız eger ödeme nisana yetişmezse mayısta nisan-mayıs olmak üzere 2 aylık alırsınız
ya da martta başvuru ettiniz nisanda onaylandı o zaman büyük ihtimal nisana yetişmez gene mayısda nisan-mayıs olarak 2 aylık alırsınız