Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayı evde bakım maaşı yatan iller...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
bismillahirrahmanirrahim,Yeni ay'ın herkese saglık,huzur,mutluluk,bereket...Nasip etsin dileği ile...
Arkadaslar Mayıs ay'ı evde bakım aylığı yatan iller,Lutfen bu başlık altında paylaşırsak herkes adına sevinmis oluruz...

Mayısın 5'deyiz Yokmu Yatan İl Biliyorsunuz Belli Olmuyor :)

inşallah geçen ayki gibi yine erken yatar aylıklar !

bakım parası ziraat bankasımdan alan arkadaşlar hesap iletişim ücretlerinin kesilmemesi için bankaya gidip bildirsinler

bursalı; Tam olarak anlamadım herkes'den mi kesiyor ne kadar bir kesinti yapıyor biraz daha detaylı bilgi verirsen seviniriz?

3 ayda bir 15 tl kesiliyor bunun kesilmemesi için paranızı çektiğiniz şubeye gidip benim param başbakanlıktan yattığı için hesap iletişim ücretinin kesilmemesini istiyorum diceksin bunu her yıl yenilemek gerekiyormuş ben bu seneki kesilen birtane hesap iletişim ücretimi geriye aldım sizlerde gidip bunu bildirmeniz gerekiyor birdaha maaşlarınızdan kesinti olmaz

bu bilgi için çok teşekür ederim kendi adıma

arkadaş evet engelli adam için 5 tl 5 tl dirde 5 tele içinde gidip o patavatsız memurların ağız kokuları çekilmez :)

ben bilginiz olsun istedim ben bugün gittim ve hakkım olanı aldım ve bir daha böyle bir kesinıi olmayacak benim için 5tl nin bile çok önemi var neyse konuyu dağıttığım içi sizlerden özür dilerim

Yattan iller lutfen paylasırsa seviniriz...

İstanbul'dan mayıs ayı bakım ücreti alan varmı?

TTedTT;

aman söyleme sakınnn...!!!

Sürekli aynı muhabbet sıkılmadınız mı? Forumun amacı paylaşım... Konu başlığına bakılırsa da alan yazacak!!! Şimdiden 1 sayfa boş yazı oldu. e insaf yahu; kimse aradığını rahatça bulamayacak mı bu memlekette!!! "fevzil" ilk kez mesaj yazmışsın bomboş keşke yazmasaydın. Herkesin aylığa ihtiyacı var herkesin ödemesi var, Allah rızası için, herkesin aradığını rahatça bulması için kişisel dürtülerinizi tatminetme yöntemi olarak buraya mesaj atmayınız.

3 yöntemle para yattımı yatmadımı öğrenebilirsiniz;
1. ATMye yada bankaya giderek soruşturabilirsiniz.
2. Ziraat bankası internet şubesini kullanıma açtırıp(şubeden başvuru formu doldurarak) ordan takip edebilirsiniz yatıp yatmadığını.
3. Hesap size ait değilse ve bu yöntemler size uzaksa arayın 444 00 00 ı hesap hareketlerini öğrenin.

Bunları yapamayacak durumdaysanız sadece izleyin.

YATTAN İLLER....
1-Bilecik
2-kütahya
3-kırşehir

YATTAN İLLER....
1-Bilecik
2-kütahya
3-kırşehir kırıkkale

YATTAN İLLER....
1-Bilecik...
2-kütahya...
3-kırşehir...
4-kırıkkale...

YATTAN İLLER....
1-Bilecik...
2-kütahya...
3-kırşehir...
4-kırıkkale...
5-tekirdağ...
6-urfa...
7-burdur...
8-uşak...

YATTAN İLLER....
1-Bilecik...
2-kütahya...
3-kırşehir...
4-kırıkkale...
5-tekirdağ...
6-urfa...
7-burdur...
8-uşak...

YATTAN İLLER....
1-Bilecik...
2-kütahya...
3-kırşehir...
4-kırıkkale...
5-tekirdağ...
6-urfa...
7-burdur...
8-uşak...
9-zonguldak...

Adıyaman yatmıştır [FONT=Verdana]634,65 tL[/FONT]

YATTAN İLLER....
1-Bilecik...
2-kütahya...
3-kırşehir...
4-kırıkkale...
5-tekirdağ...
6-urfa...
7-burdur...
8-uşak...
9-zonguldak... 10-Adıyaman...

YATTAN İLLER....
1-Bilecik...
2-kütahya...
3-kırşehir...
4-kırıkkale...
5-tekirdağ...
6-urfa...
7-burdur...
8-uşak...
9-zonguldak...
10-adıyaman...
11-erzurum...

YATTAN İLLER....
1-Bilecik...
2-kütahya...
3-kırşehir...
4-kırıkkale...
5-tekirdağ...
6-urfa...
7-burdur...
8-uşak...
9-zonguldak...
10-adıyaman...
11-erzurum...
12-edirne...

yarın 13 mayıs 2012 pazar yani anneler günü aslında şuana dek tüm illerin yatması gerekirdi kimisi küçüğüne kimisi büyüğüne bakıyor küçüğüne bakan annesi dahi olsa babası kardeşi ablası veya abisi içinden ufak bir miktar isteyip hasta kardeşine çocuğuna verip bu hediyeyle annenin elini öp derdi büyüğüne bakan kişi annesi ise kendisi alıp öperdi ne yazıkki bu unutulamayacak acı her yıl olduğu gibi yine düşünülemedi

bu yılda kuru bir çiçek demeti verecem çocuğumun eline

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt