Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında 2022 maaşı başurusunda bulundum. Sonucu nereden görebilirim?

bilgehan71

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam ben 2014 mayıs 27sınde evrak teslım yanı basvuru teslımı yaptım muhtaclıma karar verılmıs maasımı nezaman alabılırım

ama abi hıc bıyerden bulamıyorum maaasımı gorunur vazıyette yanı sadece edevlletten yesılkarlı oldum için yardım bılgısınde engelli aylıgı yazıyo kosede devam edıyor dıe nedemek bu abi

2022 Yardımı Grubu
Yardım Türü Yardımın Fayda Sahibi Yardımın Hak Sahibi Başvuru Tarihi Son Ödeme Tarihi Son Ödeme Miktarı Son Ödemenin Durumu Yardımın Durumu Toplam Ödeme Tutarı Vakıf Bilgisi
Engelli Aylığı BİLGEHAN KÜRKCÜ -xxxxxxxxxxxx BİLGEHAN KÜRKCÜ - xxxxxxxxxxxxxxx 27/05/2014 - - - Devam Ediyor - KESKİN-KIRIKKALE KESKİN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI Tel No: 0 318 515 31 37 işte bu abi

Gordugunuz yukardaki neyi anlatiyor bu konuda yazdigim biustteki vakifda gorunen

27mayıs 2022 aylıgı basvuru teslım masımı nezaman alırım

E devlette görünüyorsa bağlandığı eylül ayında alırsınız 5 ile 10 eylül arasi doğum tarihinize göre

engelli aylıgı bıde devam edıor yazıo fakat sosyal yardımlarda cıkıo

2022 Yardımı Grubu
Yardım Türü Yardımın Fayda Sahibi Yardımın Hak Sahibi Başvuru Tarihi Son Ödeme Tarihi Son Ödeme Miktarı Son Ödemenin Durumu Yardımın Durumu Toplam Ödeme Tutarı Vakıf Bilgisi
Engelli Aylığı BİLGEHAN KÜRKCÜ -xxxxxxxxxxxx BİLGEHAN KÜRKCÜ - xxxxxxxxxxxxxxx 27/05/2014 - - - Devam Ediyor - KESKİN-KIRIKKALE KESKİN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI Tel No: 0 318 515 31 37 işte bu bole gorunuyo

bilgehan71;

Sen basvururuken Özurlu raporu vererekmı basvuru yaptın yoksa yeşilkartlı oldugun için sosyal ardımlasmayamı basvuru yaptın anlamadım.

Eger Özurlu maaşı ise Bunu sadece e-devette gorebılırsın. 3. 6. 9. v3 12. aylarda pttden alırsın.

Eger diger muhtaclık basvurusu yaptı isen basvuru yaptıktan 2 hafta sonra paranı alabılırsın.

Çok gerekmedikçe alıntı yapmadan yazınız....

ben rapor aldım ve sakat maasına baglanmak için dolastırıp kaymakamlıga teslım ettim muhtacmı degılmı dıe toplanmıslar muhtaclıma karar verılmıs evımede gelmıslerdi mayıs 27de 2022 engelli aylık basvuru tarıhım

Türü

Yardımın Fayda Sahibi

Yardımın Hak Sahibi

Başvuru Tarihi

Son Ödeme Tarihi

Son Ödeme Miktarı

Son Ödemenin Durumu

Yardımın Durumu

Toplam Ödeme Tutarı

Vakıf Bilgisi (başvuru durumu:: Başvuru yazıyor\eve geldiler bakdılar 15gun sonra haber verorız dedıler hala haber yok

Engelli Aylığı NURİYE 06/05/2016 - - - Başvuru - ÜMRANİYE-İSTANBUL ALEMDAĞ CD. NO:137 ÜMRANİYE Tel

e devlet şifresi al
sosyal yardımın durumuna bak
yardımın durumu devam ediyor yazıosa maaş bağlanmıştır
yada vakıfa git bilgi al

Türü

Yardımın Fayda Sahibi

Yardımın Hak Sahibi

Başvuru Tarihi

Son Ödeme Tarihi

Son Ödeme Miktarı

Son Ödemenin Durumu

Yardımın Durumu devam ediyor yazıyor

Toplam Ödeme Tutarı

Vakıf Bilgisi

Engelli Aylığı - NURİYE - 06/05/2016 - - - Devam Ediyor - ÜMRANİYE-İSTANBUL ALEMDAĞ CD. NO:137 ÜMRANİYE maaş baglandımı hemen alabiliyozmu

pardon kardeş
yardımın durumu devam edior yazmışsın yeni gördüm
maaşın bağlanmış yani
kesi bi bilgi deilde haziranın 6 sında ptt den çekebilirsin maaşını
uzak bi ihtimalde haziran 3 ünde verebilirler

6/5/2016 maaş baglanmış ama sosyal hizmetlerdeki görevli mart ayında alıcan diyor maaşını bu soledıgı sey dogrumudur 9 ay sonramı maaş alacam kafam karıştı acil bir bilgi

6/5/2016 maaş baglanmış ama sosyal hizmetlerdeki görevli mart ayında alıcan diyor maaşını bu soledıgı sey dogrumudur 9 ay sonramı maaş alacam kafam karıştı acil bir bilgi

mart ayını çoktan geçtik kardeş
haziran olmasın

haziran ayıdır o şaşırmış o memur

Yok ya kadın bana 2017 mart diyor kafam afalladı birden herhalde çok kuvvetli bir ilaç almış olmalı

şunun surasında 14 gün sonra başlıo ödemeler

eskiden 1 sene vs sürüodu maaşın bağlanması
sosyal hizmetlere geçince 2022 maaşı
1 ayda bağlanıo maaş

Üst Alt