Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında 2022 maaşına başvurdum ama hala bağlanmadı!?

Qarizma76

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaslar ben 2022 maaşina başvurdum 29.05.2018 de kabul oldu haziranda maas alamadim niye.. 1988 dogumluyum raporum %90... haziranda alamadim eylulde alirsam ne kadar alirim toplumu alirim yoksa 3 aylikmi sadece.. teşekurler

@oarizma76 EDevlete bir bakarmısınız devam ediyor yazısı varmı varsa bağlan mıştır Eylül ayında alırsınız maaşı

Baktim devam ediyor yaziyor. Ben niye haziran ayinkini almadim onu diyorum. Eylülde alsam toplumu verecekler haziran ayinkinde eklerler mi?

mayısta kabul edildiyse haziran da alamazsın. eylül de toplu alırsın ne kadar alırsın orasını bilemem tabiki

Qarizma76 senin başvurun Mayıs'ta kabul olmuş haziran ayında başlayacak ve toplu olarak Eylül ayında alırsınız zannedersem 3500 TL civarında olur

mayısda kabul edıldıyse hazıran(hazıran temmuz agustos) dönemi maaşını alman gerekıyor.2022 de maaşlar peşin ödenıyor.

Pesin ödeniyorsa ben niye alamadimki sizce? Peki alamadim eylülde toplu verirlermi?

Qarizma76
eğer olurda yetişmezse kabul edıldıgı andan itibaren alacak oldugn maaşı bı sonrakı dönemde toplu olarak alırsın hak kaybın olmaz ama vaktı gelmeyen paranın :D şimdi alırsa nne güzel bayramı paralı geçirirsin.
e devletten sürekli bak belikde bayram öncesı alabılın

Pek sanmiyorum bayramdan önce yatmasini.. ama yatsaydi bayramda guzel olurdu o para. Insallah eylulde toplu olarak iyi bir para verirler

Merhabalar ben vakfa başvurum 25.04.2018 onaylandı bana yetişirse haziran ayında alırsın dediler yetişmedi %58 raporum Eylül ayında ne kadar toplu para alabiliyorum

@Onurmms01
nisanda onaylandıg için mayıs ayı ve yetişirse hazıran (hazıran temmuz ağustos ) dönemini alırsın. mayıs için yuvarladım 400 lira +1197,44 :1597 lira alırsın haziranda.

eğer hazıranda yetişmezse 1597 + 1197,44 : 2794 alırsın eyllde buna hazırandan sonra yapılacak zam hariç,gelecek zamda tahmini 50 60 liradır kısaca eylüle kalırsa yakalsık2850 lira alırsın yok hazıranda alabilirsen 1597 lira alırsın

Arkadaslar benim dogum yili 1988 yani bugun almam gerekiyrdu ama alamadim eylul ayina kaldi...-mka toplamda 7 ay diyorsun raporum %90 eylulde toplam kac tl alirim 7 ayin...

Onurmms01

rapor oranın % 58
vakfa başvuru tarihin nisan
bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 Mayıs

eylül'de;
sana, mayıs, haziran,temmuz, agustos ve eylül dönem aylığı (eylül,ekim,kasım) olmak üzere 7 aylık toplam 2966,68 TL ödeme yapılacaktır.

5-9 eylül tarihlerinde, doğum yılının son rakamına göre belirlenmiş günde, T.C. kimliğinle birlikte herhangi bir PTT şubesinden ödemeni çekebilirsin.

Qarizma76 eylül'de toplam ne kadar alacağını hesaplayabilmem için vakfa başvurdugun tarihi bilmem gerek.
e-devlete girip bak. başvuru tarihin kaç?

%93 Rapor oranıyla 29 Mayısta başvurum kabul oldu neden az maaş aldım?

Benim başvurum 29 mayista kabul oldu niye boyle az.. raporum yuzde 93... haziran temmuz agustos almadim?

Qarizma76
hesabında yanlışlık yok. 1 eylül itibariyle 2022 aylıkları 3 aylık değil 1 aylık ödeniyor artık.

rapor oranın %70 ve üstü
başvuru tarihin mayıs.
2022 aylıkları aylık başlangıç tarihinden itibaren ödenir. aylık başlangıç tarihi de başvuru tarihini takip eden aybaşıdır.
sen mayısta başvurduguna göre aylık başlangıç tarihin 1 haziran.

buna göre sana haziran + temmuz + agustos + eylül olmak üzere toplam 4 aylık ödeme yapıldı.

hesaplayalım:
haziran aylığı 598,72 TL(2018 yılının ilk altı ayında geçerli olmak üzere tam miktarı 598,723808 TL)
temmuz, agustos ve eylül için aylık miktar ise 650,52 TL (3 aylık 1951,56 TL)

toplayalım:
1951,56 + 598,72 = 2550,28 TL

gördüğün gibi yanlışlık yok. 1 hazirandan 1 eylüle kadar brikmiş paran + eylül maaşın olmak üzere toplam 2550,28 TL alacaksın eylül'de.

ekimde 650,52 TL
kasımda 650,52 TL
aralıkta 650,52 TL alacaksın.

3 aylik +1 Eylül yatmis doğru miktar.

Üst Alt