Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında 2022 maaşına başvurdum. Ne zaman bağlanır?

kardelen.

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 21 Mayısta aile sosyal hizmetlere üç aylık engelli maaşı için başvuru da bulundum fakat daha ses seda yok çıkması ne kadar zaman sürer bilgisi olan varmı yani başvuru yapipta ne kadar sürere bekleyen var bilgi verirseniz sevinirim.

Bence sonuçlanmıştır çünkü resmi olarak bir ay Sürer miş 2022 maaşı kurumdan bilgi almadımı e devlet şifren varmı yada 144 hattını ara net bı bılgı alırsın herhalde

3 hafta içerisinde belli olması lazım eve heyet gelmeli geldikten sonra iş biter zaten bir kaç adet soru sorulur

Eve heyette gelmedi bir ayıda geçti ama hayırlısı bilgileriniz için teşekkürler..

kardelen.

heyetin gelmesi lazım ama ... siz basvurur yaparken tel numarası sydv vakfına vermediniz mi ? verdiniz ise gelirken siiz ararlar tahmini olarak 3 haftada heyetin gelmesi loazımdı... benim bilidğim bu kadar ile sınırlı .. herseyin hayırlsıı olsun ..hakkınızda hayırlşsıı..

Üst Alt