Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında aylığa müracaat ettim. Eylül'de ne kadar aylık alırım?

Kolancı07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kalem abla bir sorum var size kaymaklığa 2022 yardım alabilmek için mayıs 2018 basvura da bulundum elime bir kağıt verdi hastaneye sevk etti 3 ağustos 2018 de sağlık kurulu toplandı raporum %49 engelli raporum çıktı 8 ağustos 2018 de raporumu kaymakamlığa teslim ettim eylüle maaşın yetişir dediler eylül de ben ne kadar maaş alıcam

Son düzenleme:
Kolancı07

mayısta vakfa gitmişsin ama raporun yokmuş. vakıf da seni rapor alman için hastaneye sevk etmiş. dolayısıyla başvuru tarihin mayıs olmaz.

raporunu agustosta teslim etmişsin vakfa. başvuru tarihin için agustosu yazabilirler ancak.
e-devlet şifren varsa e-devlete girip 2022 aylığı başvuru tarihine ne yazmışlar bakıver bi.

Kalem abla teşekkür ederim ilginiz için 2022 engelli başvuru tarihi 07.08.2018 başvuru diye girmişler ilk maaşı eylül 6 si imiş

e-devlette ödeme miktarında ne yazıyor?
başvuru agustos,rapor oranın %40-69 olduğuna göre eylülde 433,68 TL alacaksın.

başvuru tarihin agustos olunca aylık başlangıç tarihin 1 eylül olur. eylül maaşı da 433,68 TL

Başvuru tarihi 08.08.2018 başvuru durumu devam ediyor ödenecek tutar 433 tl ödeme hazır yazıyor toplam ödeme tutarı henüz yok son ödeme tarihi yok

Kaymakamlık görevlisi ağustos ayı da onaylanır sa onu da alırsın dedi bilmiyorum devlet işlerini

Kolancı07
kaymakamlık görevlisi sana yanlış bilgi vermiş.
kanun ve yönetmelik gereği, 2022 aylıkları başvuru tarihini takip eden aybaşından itibaren ödenir.
senin başvuru tarihin agustos.
bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 eylül.
sana 1 eylülden itibaren sadece eylül ödenir. ödeme d eyapılmış. 433,68 tl alacaksın eylülde.
ekimikasım ve aralıkta da bu miktarda alacaksın.

ek bilgi:
e-devlette toplam ödemede bu zamana kadar ödenen miktarlar yazar sadece. sen ilk kez aylık aldığın için toplam ödeme boştur. ama aylık aldıkça sana ödenen miktarların toplamı yazacak orda hep.

Kalem abla bir sorum daha olacak dı ben engelliyim 433 lira maaş alıyorum ev kirası 400 lira veriyorum bulunduğum ilçede kaymakamlığa kira yardımina başvuru da bulundum benim yardımım Red verilmiş dilekçe verdim ne için Red verildi diye cevap olarak engelli maaşim olduğu için Red vermiş bu nu valiliğe aradım biz birşey yapamıyoruz dediler 144 du aradım biz müdahile edemeyiz diyorlar bu haksızlığa kim müdahale edebiliyor

Üst Alt