Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mazda 3 hatchback otomatik hakkında bilgi ve görüşleriniz..?

ahmedd29

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
[FONT=DefaultRegular]MAZDA 3 HATCHBACK SKYACTIV-G 1.5 120PS AT (6 ileri otomatik) BENZİNLİ. 70.000TL İLE 80.000TL arasınada
[/FONT]
Forumlarda okuduğum kadarıyla Japon olması sebebiyle pek arıza çıkarmadığı,bakım ücretlerinin fazla olmadığı ve tabiki emsallerine göre az yaktığı bilgisine ulaştım.Eski modellerin motorlarının büyük olması ve vergi oranlarının yüksekliğinden pek tutulmadığını biliyorum.İzlediğim test videolarında özellikle motorundan ve arabadan hep övgüyle söz ediliyor. Şimdiden teşekkürler...

Fiyatlar, teknik özellikler, donanım, motorlar ve aksesuarlar ? Mazda3

İkinci elini düşünmez iseniz parasının hakkını verecek bir araç. Subaru xv var buda japon otomatik fiyatı hemen hemen aynı ikinci eli düşündürüyor.
Selamlar

Doğru 2.el bana da sorun gibi geliyor fakat forumlarda okuduğum kadarıyla alıcısının olduğu çokta korkacak bir durumun bulunmadığı söyleniyor.Bakalım biraz daha araştırmak lazım.

benim arkadaş sizin arabayı 1 ay baktı resmini aldı videolarını inceledi özelliklerini inceledi kesin alacam dedi %90 raporu aldı gitti 81000 ful dolu otomatik i30 u 52500 tl aldı sencer mazda dan başka araba tanımam demiştin hele hele hundai ye geç onu diyordun dediysem de memed abi araca bir oturdum inemedim dedi ve aldı dizel

2. el satışı ve 6 ayda bir bakım zorunluluğu kafamı karıştırıyor.araştırıyorum bakalım.Haftaya raporu alacağım,85'i 90 yaparlarsa,doktorların yazdığında geçiyor bile gözüküyor ama hayırlısı bakalım.
Diğer markaların yıllık bakım ücretleri ne kadar acaba?(Toyota Auris,Hyundai İ30...)

Üst Alt