Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mazeret tayini hakkında bilgisi olan var mı?

elest

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaslar sınop halk saglıgına yenı atanan memurum sınopun bır ılcesınde gorev alıyorum.bugun tedavım ıcın gıttıgmız sınop devlet hastanesınde benım tedavı surecımı burda yapamıyacaklarını samsuna zevk yapabılckelerını soledıkler.ama ben ayda en az bır kere samsuna gıtmem gerekıyo.samsuna uzaklıgım 5 saat ve maddı manevı cok zor durumda kalcam.bugun mudurle gorustum.bızım yapabılcegımız saglık mazeret tayını oldugnu kaymakam ımzası nusu kayıt ornegı bır mazaret dılekcesı hazırlamamı soledıler bunları bakanlıga gonderceklermıs.benım tayınımın cıkma sansı var mı eger cıkmaz ıse ne yapmam gerekıyo lutfen yardımcı olurmusnuz

Tayin durumlarında Sağlık eş Eğitim Geçerlidir Sinop yetkili bir hastaneden rapor al tedavisinin burada yapılamayacağını bilirten bir rapor dilekçe yaz Aynı kurum içi olduğu için kolay olur asaletin tasdik oldu mu ?

bende aynı şeklde yapcam kalp pilim var atvindeyim adanadan rapor aldım burda da tedavimin yapılamayacağına dair rapor alıp dilekçe vereceğim.bu konu hakkında başka bilgisiolan arkdslr var mı?yardımcı olabilirler mi?,

Üst Alt