Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mazeret tayininde ilçeye verilme riski var mıdır?

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Merhaba.
Henüz aday memurum. Mazaret tayini istesem ve kabul edilirse, Gittiğim il beni ilçeye verebilir mi ? Tayin istediğim yer il olacak. Buna rağmen ilçeye gönderebilirler mi ?

Mazeret tayini olunca 1 sene beklemeden de istediğimiz ile tayin olabiliyor muyuz?

asaleti aldıktan sonra mazeret tayini isteyebiliyorsunuz.

memleketi özlemekte asalet günümü 4 gözle bekler:rolleyes:, şaka maka 9 ay geçti kaldı 3 ay :cool::cool:

kim diyor 1 yılda asaletinizi tastik edeceğiz diye ? Ya 2. yıl tastik ederlerse ? :)

Tayin hakkında önemli bir sorum var ?

Merhaba.
Aday memurum. Tayin istesem. Ama tayinimi bir Şehrin Merkezine istiyorum. Benim tayinim kabul olup. Tayinim kabul olduktan sonra benim rızamı almadan beni o şehrin ilçesine verebilirler mi ? Aşağıdaki durumlar sözkonusu ise.
Not: Şehir de ailem var. Ailemle kalacağım. İlaç takibimi ailem yapacak. İçmeyi unuttuğum zaman ailem hatırlatacak. Bir nevi bakıma muhtaç gibi oluyormuyum bilmiyorum. Bunun dışında sürekli ayda 1-2 kez hastaneye gideceğim.

Üst Alt