Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MBT Ayakkabısı (Fizyolojik sağlık ayakkabısı) kullanan var mı?

A_GEYiK

Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
0
İnternetten edindiğim bilgiye göre; Düzenli olarak MBT giymeniz, eklemleriniz ve sırtınız üzerindeki baskıyı giderir. Aynı zamanda yürüme biçiminiz ve duruşunuz da önemli ölçüde gelişecektir. İster yürüyün ister ayakta sabit durun, MBT ayağınızda kaldığı süre boyunca vücuttaki çok sayıda kası çalıştırır, metabolizmayı hızlandırır ve ekstra kalori yakmanızı sağlar. İsmini Masai Barefoot Technology'den (Masai Yalınayak Teknoloji) alan MBT markası, son zamanlarda popülerleşen yalınayak yürüme trendi ile eşleşerek, sizlere yalınayak olmanın hissini yaşatıyor.

Günlük ve yürüyüş ayakkabısı olarak tasarlanan MBT ayakkabıları, kalın ve oldukça esnek taban tasarımı sayesinde yürüyüş zamanlarınızı tam bir keyif anına dönüştürmeyi hedefliyor. Mühendislik harikası, omurilik dostu taban yapısı ile daha iyi konumda olmanız ve daha sağlıklı adımlar atmanız için tasarlanmış olan ayakkabı, kas hareketlerini arttırmak ve eklem ağrılarını azaltmak gibi özellikleri ile öne çıkıyor.

MBT Shoes - Masai Barefoot Technology - YouTube

ben bu ayakkabıyı 2 sene önce aldım 1 sene düzenli giydim ayaklarımdaki ağrılar azaldı duruş bozukluğum düzeldi ama zor bi ayakkabı giydiğimde hala dengemi sağlıyamadığım oluyor almadan önce çok çok düşün derim

Duruş bozukluğunuzun öncesi ve sonrası hakkında biraz detay verebilir misiniz? İnternette yazılanları okuyunca çok faydalı bir ayakkabıya benziyor, insanın denemeden inanası gelmiyor. Sanki mucizevi bir ayakkabı gibi... Bir de zor bulunuyor.

Mbt Ayakkabı Modelleri - Zizigo

MBT Türkiye'ye bilgi almak için yazı yazmıştım, gelen cevap aşağıdadır...

Merhaba, MBT markamız yürürken ve ayakta dururken vücudunuzu eğiten bir fizyolojik ayakkabıdır. Vücut kaslarını geliştirir, bel ve boyun ağrılarına iyi gelir, vücut duruşunuzu düzeltir ve vücuda birçok yararı vardır. Yurtdışında birçok üniversitece onaylanmış bir ayakkabıdır ancak raporlarda total kalça protezi ve serebral palsi gibi hastalıklar ile ilgili herhangi birşey belirtilmiyor, bu nedenle doktorunuza danışmadan kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Teşekkürler.

Üst Alt