Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB asaletim onaylanmadan tayin kullanamazsınız dedi!?

demetgul

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Asalet tasdik olmadan 1 defa tayin hakkın yok diyorlar ben bu hakkı kullanmadım aslında bu şart da kaldırıldı diye biliyorum. Ağlamaklı halde çok kötü ruh halim ne yapacağımı bilemez haldeyim kurum daki personeller yenilere özellikle biz engellilere karşı iyi değiller. Tabiri caizse kuyu kazma,ayak kaydırma derdindeler, iftira peşindeler ağlıyorum sessiz köşeler de ne yapacağımı bilemez haldeyim :( :(

Son düzenleme:
öle iddaa kuponu doldurur gibi tercih yapmasaydın

Nerde çalışıyorsunuz?hangi il hangi kurum? göreviniz ne?

çok kaldı mı asaletin onaylanmasına biraz sabır edin hocam meb genelde sorunsuz tayin yapan kurumdur
hatta en iyi kurumdur

Personeller size imalı yaklaşımda bulunuyorlarsa müdürle konuşun.Başka kimseyi muhatap almayın.Müdür bu sıkıntıyı çözmek durumundadır.

MEB Aday Engelli Memur Tayini İçin Yardım Lütfen!

Meb de aday memur iken başka bir ilçe yada ile tayin almış olan yada bilgi sahibi olan var mı?
Usulüne uygun bir dilekçe başvuru yolu yardım edebilecek birisi varmı :(

Hanımefendi sizin bu konu ile ilgili açmış olduğunuz bir başlık zaten var neden siteyi dolduruyorsunuz ?

4 yıl MEB'de çalıştım ilk atandığımda Afyon MEM'e atamam olmuştu tek bir dilekçe ile tayinimi Mersin'e aldırmıştım meb bu hakkı ilk atanan herkese veriyor sizin de var yani o hakkı kullanmayınız mı eğer kullandıysanız doğru diyorlar asalet onaylanmadan bir daha tayin aldıramazsınız sadece geçici görevle başka bir yere geçebilirsiniz kadronuz şu anda ki çalıştığınız yerde kalır

Faruk33

Ben o hakkı kullanmadım!
O hakkı dair kullanabilmek için deniyor 1 yıl geçmesi lazım Asaletten sonra diyorlar :(
Asalet onaylanmadan da 1 defa da olsa sağlık tayinini kullanabilmemiz lazım değil mi adaylık da da olsa :(

O hakkı kullanabilirsiniz internette onun için dilekçeler vardır nereye atandınız normalde ilk göreve başlarken soruyorlardı istiyor musunuz diye ?

Üst Alt