Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atama sonuçları 20 agustosta açıklanacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesim55

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
meb atamaların 20 ağustostan itibaren açıklanacağını bugun actıgım son telefonda söyledı

arkadaslar. beklemekten artık sabır taşına döndükkk. bayram sevıncı yasatacaklar sanrıım.. offfffffffffff

battusay yagmur ank ramazan dolayısı ile daha kötü olur diyor dogruda şimdi diyelim ataman çıktı mardine bu sıcak ve ramazanda zor olur işlemler....

Ayın 20’sine kadar nasıl bekleyeceğiz bilemiyorum insanın sinirleri gerildikçe geriliyor.Milletin aklında Sağlık Bakanlığı ve KPSS var onlara mı çalışsın MEB sonuçlarına mı baksınlar?Sırf stres yapıyor bu durum.Sınav yapılalı 1 ay olmuş sonuçların çoktan hazır olması gerekirdi.Öyle ÖSS’de olduğu gibi 1,5 milyon kişi de girmedi!Bence ne kadar erken açıklanırsa o kadar iyi olur.

Ya acaba sağlık bakanlığıyla falan mı karıştırdı arkadaş?Çünkü bende sağlık bakanlığının sınavına başvurdum bana "ayın 20’sinde gelin" dediler onunla karıştırmış olmasın MEB atama tarihlerini?

boş haberlerle uğraşıyorsunuz ayın 16 sında açıklanacak. bunu açıklıcak olanda personel dairesi başkanlığı.

battusay iyi fikir hatta tabela assınlar RAMAZAN DOLAYISIYLA KAPALIYIZ, ATAMA YAPAMIYORUZ diye :D Bugün RAMAZANI bahane ederiz yarın BAYRAMI öbür gün başka bir şeyi, bu bahaneler sürüp gider :)

Sizde arayaın arakadaslar baklaım aynı cevabımı verecekler... 03124131426

aslanbey21 aramışsa bence de doğrudur ayın 16’sında MEB sitesinde kesin sonuçlar yayımlanır. Şunun şurasında 4 gün yani 96 saat kaldı biraz daha dişimizi sıkalım.

battusay torpılın varda ataman kesınmıs gıbı ne bu acele..sunun surasında 4 gun kalmıs..ramazanla ne alaka..yada bu 4 gun ıcınde acından mı öluosun..mıllet 3. maası aldı bız hala beklıoz dıosun..sankı tek bekleyen sensın..

ha bıde yesım nerden cıkardın 20 agustosu..16 sında..

arkadaslar ister 16 ister 20 ister 25 i....

hakkımzda hayırlısı olsunda ne zman olursa olsun...

arkadaşlar niye ramazanda dolaylı açıklamasınlarki ya gerçekten anlam veremiyorum size yav

neyını yanlıs okumsum battusay..söle bakım..

benım gözden sorunm yok arkadasım..gayet ıyı goruyorum...

muzaffer yagmurank sadece dusuncesını yazmıs ramazanda tayın cıkan yere ulasım ev tutma gıı ısler zor olur demıs..yoksa bızde ramazanda acıklamasınlar demıoruz..16sında acıklanacak zaten...az kaldı..

sen zekısın ben aptal ölemı...:psabır tası catladı yeter artık acıklansın yazmadın sen yukarda...acele ettıgım yok dıosun...ayrıca heran sınava hazır olur işe gırmek ısteyen adam...sınav donemlerını beklemes...nezaman nereye engellı memur ıscı alınacagı bellı olmas olsada 1 ay onceden acıklarlar...1 aydada dersmı calısacan bana calısmamıs calısmamıs 1 ayda sınav kazanacak..

ayrıca meb ısını duzgun yapmıyo sımdıye acıklaması gerekırdı dıosun...sen memur olunca senıde gorcez..kamuya gırenının yuzde 90 ı kamu personelı havasına burunmekte gec kalmas...bunu unutma emi..

murat01_80 sinir yapmaya gerek yok sanırım mesele ders çalışmak değil.Farz edelim sen MEB sınavına girdin ve bir yere atandın diyelim.Aynı zamanda Sağlık sınavına da girdin diyelim ama MEB atama yerine gitmen gereken tarihle Sağlık sınavına gireceğin tarihler çakışırsa ne yaparsın?Dahası diyelim Sağlığı seçtin ve onu da kazandın ama MEBe ataman yapılmış bu durumda ne yaparsın?Beni açıkçası rahatsız eden bu sınavların bu kadar sıkışık sürelerde yapılması.Yoksa sınava çalışmayan adam niye birden fazla sınava girmek için başvursun ki?

yuci sen mebe atansan emın olki atandıgın yere gıtmenle saglık bakanlıgının sınavı cakısmaz emın ol...bellı bır zaman var sınavı kaznmıssan atamanın yapılması cın ve bu zaman öyle kısa bır zaman deıl ki saglık bakanlıgı sınavına gıdıor olsan dahı yarıyoldan döner meb dekı atama yerıne gıdersın mantıken..sınavla ılgılı dedıgımse bır ınsan sınaava herzaman hazır olmalı ondan bahsettım..yanı yok ben mebe atandımmı acaba ders calısıorum saglık bakanlıgı ıcın ama ya mebe atandıysam bosunamı calısıorum ...bu söylemler sacma gelıo bana..

battusay sabır tası catladı derken ben aclecılık anlarım 100 adama sorsan coguda böle anlar sanırım..ayrıca du bakalım meb sınavı gıbı kolaymı olacak saglık bakanlıgı sınavı..inşalla kolay olurda ders calşısmaya hıc gerek kalmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt