Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atamaları için gerekli belgeler nerelerden alınacak..?

istenen belgeler

tyebligat elimize ulaştıktan sonramı belgeleri hazırlayıp il milli eğitime başvuracağız yoksa ulaşmadanmı götüreceğiz saygılarımla birde başvuru yaptığımız sağlık raporumu geçerli yoksa yeni rapormu çıkartacağız.

mal bildirim beyannamesini bana meb den verdiler kurumdan alınacak yazıyordu tebligatta
sağlık kurulu raporunun aslı yada kurum onaylı sureti (aslı gibidir yaptırmıştım hastaneden kabul ettiler)
diplomanın aslını aldılar lazım olursa dosyandan alırsın dediler kurum onaylı suretide kabul ediyolarmış

çorum mem de evrak teslim etme süresi Salı (yarın) son gün bu hafta içi yerleştirme yapacaklarmış büyük ihtimal bana tebligat gelmedi mem den aradılar tebligatınız bizde gelip alabilirsiniz diye imza karşılığı aldım

Nihayet Erzurum MEB'le görüştüm neler istediğimiz sitede yazıyor dedi hepsinin aslı ve onaylı fotokopisi olacak dedi eksik getirirseniz atamanız yapılmaz fln filan dedi
CUMA günü sonmuş evrakları teslim etmek için Erzurum Meb Bana öyle dedi...
İstenilen evraklar.
1- Diploma onaylı örneği.
2- 16 Temmuz 2006 tarihli ve 26230 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları” hakkındaki yönetmelik hükümleri gereğince Resmi Sağlık Kurulu Raporu kurum onaylı nüshası.
3- Askerlik durum belgesi (erkekler için)
4- Sabıka kayıt belgesi
5- 4 Ad. Fotoğraf( son üç ay içerisinde çekilmiş)
6- İkametgâh (Nüfus Müdürlüklerinden)
7- Mal Bildirim beyannamesi
8- Gerekiyorsa Kazai Rüşt kararı (657 s.k. 40.mad.2.fıkrası gereğince)
(18 Yaşını dolmayıp, 15 yaşını dolduran Meslek Lisesi Mezunları için.)

23/08/2010
Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü
Personel Atama Bölümü
bu mal birim beyannemesi ve ikametgah nufus müdürlüklerinden dedği nedir yaaa??? bilen varmı???

ist öğretmen olarak atandım ama benden herhangi bir belge evrak istemediler ,kararname geldikten sonramı evrakları teslım ediyoruz.

Göreve Başlamaya Giderken Yanınızda Götürün;

1 - Başvuru esnasında beyan ettiğiniz Sağlık Raporu (Aslı) (Aslı olmayanlar noter yada kurumundan onaylı fotokopisi)
2 - Diploma (Aslı)
3 - Nüfus Cüzdan Fotokopisi
4 - Fotoğraf (En az 4 adet, son 3 ay içerisinde kılık kıyafet yönetmeliğine uygun olarak çekilmiş)
5 - Sabıka Kaydı
6 - İkametgah (Atandığınız yerde ikamet etmeniz gerektiği için bunu ister alıp gidin isterlerse gittiğiniz yerin nüfus müdürlüğündende alabilirsiniz)
7 - Mal Bildirim Beyannamesi (Bu genelde milli eğitim müdürlüklerinde matbu olarak bulunur ama siz yinede yanınızda bitane götürün)

Aynen Devrim in dediği gibi ben bugün evraklarımı teslim ettim..
Ve telefonumu aldılar biz sana dönüş yapacağız dediler ayrıca İnternet sitemizden de takip edebilirsiniz dediler..

Hayırlı uğurlu olsun İlker . . O değilde sakalları napcan :D

saglık raporunun aslı gıbıdır onaylı fotokopısı olurmu acep...bashekım en fazla bunu yapabilirim dedı :) yoksa bı daha heyete gırecez..:(

Teşekkürler ...
Sakala elveda diyeceğiz ne yapalım devrim...:)

Yakışıyodu sana ama beyaaa :) Yeni yetme dönemlerimde sakallarım hemen çıksın isterdim kendimce tıraş olurdum şimdi kafamı vuracak kaya arıyorum :)

YA İYİ DE DEVRİM BEN ESKİEŞHİRLİYİM AFYONA ATANDIM AFYONUN MİLLİ EGİTİM MÜDÜRLÜGÜNE GİTTİM ŞOYLE BOYLE DEDİM BENDEN ADRES VE TELEFONLARIMI ALDILAR SİZE HABER VERİCEZ DEDİLER BEN NE DOSYA VERDİM NEDE ONLAR BANA BİŞİ VERDİLER SADECE İSTENEN BELGELERI VERDİLER ONLARDA BUNLAR:
-DİPLOMA ASLI
-NUFUS CUZDAN FOTOKOPISI-FOTOGRAF 4 ADET
-MAL BİLDİRİMİ(milli egitimden temın edilecektir)
-ETİK SOZLEŞME('')
-ASKERLIK DURUMU('')
-ADLİ SİCİL BEYANI('')
-SAGLIK KURULU RAPORU
VE BU EVRAKLARI ATANDIGIMIZ MİLLİ EGİTİM MÜDÜRLUGUNE MI YOKSA KENDİ MEMLEKETTE KALDIGIMIZ(eskişehir) MİLLİ EGİTİM MUDURLUGUNEMI TESLIM EDECEGİZ?
bilen varsa yardımcı olurmusunuz ?
-----he birde ev adresine gelecek olan tebligattan sonramı teslim edecegiz evrakları bunuda unutmayalım

Atandığın il milli eğitim müdürlüğüne verceeksin o belgeleri efsaneyıldızı.

ikametgah adresini belirten dilekçe diyo muhtarlıktanmı alıcaz yoksa bağlı bulunduğumuz ilçe nufus müdürlüğündenmi il nufus müdürlüğündenmi nerden alıcaz

anlatamadım kımseye ama kalem ev adresine gelecek olan tebligatttan sonramı verecegiz evrakları ben bunu demek istiyorum he bana birde size haber vericez dediler ben bunu beklıorum yanı

Hayır, tebligatı bekleme. Evrakları en kısa surede hazırla git teslim et, vakit dolmadan. Tebligatı da gerekirse orada imzalarsın. Tel açıp aklına gelen soruları da sorabilirsin ya da sitesinden ulaşabilirsin resmi duyurulara.
Sitedeki resmi yazıya ulaşamadım ben. bilgisayarımda açılmıyor. Şuradan da bak resmi yazıya ve istenen belgelere.http://afyon.meb.gov.tr/?p=1397

Yıldız;
Tebligatı beklemene gerek yok, atandığın il milli eğitim müdürlüğünü ara evraklarının hazır olduğunu göreve başlamak için ne zaman gelmen gerektiğini sor. Evraklarıda atandığın il milli eğitim müdürlüğüne teslim ediceksin.

Üst Alt