Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atamalarında yeni tarihli rapor İSTENMEYECEK / 20.08.2010 saat 16:30

suskunasi

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
'' Arkadaşlar bugün bende il milli eğitim müdürlüğünü arayarak gerekli olan evrakları sordum bana da birçok arkadaşa söylendiği gibi 2006 yılı sonrası raporların geçerli oldugu söylendi.
Ellerine atama için 2006 özürlü saglık kurulu yönetmeliğine uygun raporlar geçerlidir diye yazı gelmiş.
Ama Sağlık kurulu yönetmeliğini okumamışki aymazlar.
Ben de dedimki; 2006 da çıkan yönetmeliğin geçici 1.ci maddesini okuyun. kazanılmış haklar bölümü dedim ama kadın inat etti. Olmaz dedi yeni rapor geçir.
Ben de Bakanlıga aradım. Durumu bir bir anlattım. Durumun vehametini anlayan Yetkili, kimlerden yeni rapor intenmeyecegini ve 2006 yönetmeliğindeki geçici maddeyede atıfda bulunarak 1998 sonrası sürekli ibareli plan salık raporlarının geçerli oldugunu ve atamasının yapılabilecegini anlatan üst yazıyı saat 16:30 itabari ile (20.08.2010) İl milli eğitim müdürlüklerine göndermelerini sagladım.

Artık Meb de rapor krizi sona ermiştir.

1998 sonrası sürekli ibaresi olan yani sınav başvurusunda kullandıgınız raporların asılları atamada kabul görecek. Sorun çözülmüştür. Pazartesi İl milli eğitim atama şubelerini aradıgınızda size raporunuzun kabul edildiğini söyleyecekler. Hepinize iş hayatında başarılar...

Ek bilği olarakda: yazıyı eline alan il milli eğitim atama şube yetkililerini tekrar aradım ve yazıyı aldınızmı diye sordum. Okudunuzmu dedi. okuduk dediler. Yeni rapor istiyormusunuz dedim. Gerek yok dediler :))))))) '' bir arkadaş durumu böyle açıklmış...

M.E.B. Engelli Personel Atamasında Sağlık Raporu Krizi

İlgili habere aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz...

LİNK

Bence yeniden rapor istenmesi saçmalıktı zaten. Başvurularda kabul edip sonra aynı adamı atayıp sonrada senin özründen şüphelendim diye rapor istemek engellilerle dalga geçmektir. Allah aşkına engeli olmayan bir insan nasıl özürlü raporu alabilir ? Önce insanların engellilere bakışını değiştirmek gerekir.Her engelli istediği için engelli olmadı.Atanan arkadaşların en büyük kazancı birilerine bağımlı olmadan kendini idare edecek parayı kazanacak olmasıdır.Birbirimize değilde başka alanlarda kendimiz için enerjimizi harcasak daha iyi olur.Sağlıcakla ve sevgiyle kalın...

pekibu durum sağlık bakanlığı sınavı içinde geçerlimi arkadaşlar ?

Sürekli olanlardan değil ama süreli olanlardan süresi dolmuşsa istiyorlar. Sürekli olan ve 1998 den sonra alınmış olması yeterli.Bu konuda bakanlık tüm il mem lere yazı gönderdi...

ya ben tereddütteyim sahiden yeni rapor istenmeyecekmi ilgili yazıyı göderirseniz sevinirim..

Ben işe başladım.rapor tarihim 2005 Yeterlimi ?

bu arada sürekli idi...

Üst Alt