Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atamalarıyla memur olanların hakları nelerdir?

Konular
20
Reaksiyonlar
1
arkadaşalr cok kısa bişi sorucam mebde memur olarak atananlar,
1-vergi indirimini uygulayabilir mı bildigim kadaryla emeklı sandıgına gececegiz
2-kaç yıl kaldıktan sonra tayın isteyebilir
3-ortalama maası ne kadardır
4-şehırlere atandıgımızda mebın kendi bolgesıne baglı misafirhane yada ogretmen evı gibi bi yer varmıdır? hepınıze kly gelsın

1 - Evet vergi muafiyetinden yararlanabilirsin. Özür derecen hangi dilime girerse o dilimin muafiyetinden yararlanırsın.
2 - 1 yıl stajyer olarak çalıştıktan sonra Temel ve Hazırlayıcım eğitim kursları görülür bu kursların ardından yapılacak sınavda başarılı olanların stajyerlikleri kaldırılarak asaletleri onanır. Bu 1 yıllık süreden sonra tayin istenenebilinir, memurların tayinleri valilikler arası olur, bulunduğunuz kurum size gitmeniz için muavfakat verirse istediğiniz yere tayin isteyebilirsiniz eğer muavfakat verilmez ise tayin isteminiz redle sonuçlanır.
3 - Bekar bir memurun şuan alacağı maaş 1.200 - 1.250 tl arası. Buna eş (eşi çalışmayanlara) ve çocuk yardımıda eklendiği zaman ortalama 1.350 tl olur.
4 - Genelde bütün il/ilçe merkezlerinde öğretmen evi bulunur.

Baycin slm, bize göstermiş olduğun ilgi alaka ve yardımlar için tekrar çok çok teşekkürler, senin notları olsun, verdiğin bilgiler olsun bizim çok işimize yaradı bu yolda çok sağol...

Darısı tüm arkadaşların başına...

Milli eğitimin lojman konusunda engellilere yardımcı olması gerekiyor, bunun üst düzeyden istenmesi gerekli bence...

Bay_cin bir şey soracağım bilginiz varsa ceveplarsanız sevinirim
Şimdi ben İzmirde yaşıyorum Erzuruma atandım ve bir tedavi görüyorum tedavime orada devam edeceğim sürekli hastaneye gidip gelmem gerekebilecek bunun için Kış şartlarında ilçelere verirlerse gidip gelmem çok zor olacaktır...
Bununla ilgili olarak nasıl bir yol izlemeliyim?
Bu kafama çok takılıyorum ben hiç ilçeleri hesaba katmamışım tercih yaparken yaaa:(

Rica ederim Asmina . . eğer yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana . . ben yardımsızlığı ve tek başıma bişeyleri öğrenmenin zorluğunu çok çektiğim için elimden geleni yapıyorum . .

İlçelerden geçtim bi dağ köy ilköğretim okulu bile olabilir. Şöyle bişey yapabilirsiniz, hastalığınız olduğu ve sürekli periyodik olarak hastalığınızla ilgili kontrol ve tedavi amaçlı hastaneye gidip gelmeniz gerektiği hakkında bi rapor alın veya bir dilekçe yazın göreve başlamak için Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gittiğinizde ordaki yetkililere durumunuzu izah edin ve il merkezine veya il merkezine en yakın ilçeye veya sınırları içerisinde tedavinizi yapabileceğiniz bir sağlık kuruluşu bulunan bi yere atanmanızı isteyin mutlaka dikkate alacaklardır.

Üst Alt