Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB ataması sonrası ne zaman göreve başlanacak? Memurlar Yolluk alacak mı?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
MEB ataması sonrası ne zaman göreve başlanacak? Memurlar Yolluk Alacak Mı? bilgisi olan var mı? Yolluk neye göre belirlenir

yolluğu bilemiyorum ama meb sınav sonuçları 21 temmuzda açıklanacak diyorlar ve 5 günde atama yapılıp 15 gün içinde işe başlaması gerekli..

sınav sonucu için kesin bilgi veremem ama meb'de çalışan tanıdık şef abimize sordum kesin açıklanacak demişti bana ama ne kadar doğru bilemem :)

yolluk yok,servis yok,yemek yok,nakliyat parası yok 1210 tl aylık ücret.bunun 500 tl si kiran 500 tl side mutfak ve fatura masrafın eğer başka bir il'e atanırsan.zengin olacan yani

eksik yazmışım aylık 120 tl iş yerinde yemek masrafın ,engellilere ücretsiz ulaşım olan bir il'de değilsen 50 tl de ulaşım :))

nakliyat için de taşınma masrafı en az 1000 tl gider..

ben başka bi il çıkarsa gitmicem

ceren.kozaner;

kıLavuzda atandığı iLde qörev yapmayı kabul etmek diye ßir $art war yani atandığın iLde çaLı$mak zorundasın arkada$ım.

İşte bu sebepten sadece tek tercih yaptım. ANTALYA.

Taş yerinde ağırdır.... 1200 TL nin yaklaşık yarısı kiraya gitse geriye kalır 600-700 TL. e ben o parayı bulunduğum şehirde zaten kazanabiliyorum, o yüzden hiç çekemem rezilliğini...

Başkasının ekmeğinede engel olmam. Atanıpda gitmeyen arkadaşlar 1 yıl sınavlara seyirci kalacaksınız zira memur olamazsınız... bunu formu doldururken keşke hesaba katsaydınız.

cyeniceli88;

657 devlet memurlar kanunu okudunuz mu arkadaşlar....

eğer göreve başlamazsanız başka bir görev için belli bir süre beklemniz gerkiyor....

bence ufaktan sallıyor arkadaşlar..yok gitmem filan...martaval bunlar boşuna sallamayın paşa paşa güle güle gidersiniz hem de dsavul zurna ile...hesabını bilmeden sınava girdiklerini düşünmüyorum.ki memurluk bu seneler de bir gelir bu şans yabana atamazlar anca bize atarlar...

Üst Alt