Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB başarı listesi nedir ve içeriğinde neler yer alır?

aysun89

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar başarı listesi nedir neye yarıyacak kazanıp kazanmadığımızı belirtecekler mi?

henüz ne olduğunu bilmiyoruz yarın öğlen saatlerinde açıklanır puanlarımız bildiğin gibi önceden açıklanmıştı muhtemelen kaçıncı sıradaysak o açıklanacak mesela ben 88 puan almıştım atıyorum 2836. ncı sıradayım açıklanacak olan o ama atamalar açıklanacak mı bilmiyorum. Umarım yarın atamalar da açıklanır.

atanabilmek için ilk kaça girmek gerrek

ben 84 aldım atanabilirmiyim

açıkçası ilk 2000 e girmek falan gerekmiyor yanılmıyorsam esas gereken seçmiş olduğumuz illerdeki puan sıralaması.Yani hangi ilde seçim yapmışsanız o illerde yarışacaksınız diye biliyorum.Umarım yanlış bilgilendirme yapmamışımdır.

Aynen öyle. Benim de duyumum o şekilde. Herkez tercih ettiği il bazındaki kişilerle yarışacak. Mesela Ankarada Hizmetli statüsünde 83 kişi alacaklarsa, Ankarayı tercih edenlerin puanlarını yüksekten küçüğe göre sıralayıp, üstten 83 kişi aşağıya dogru alacaklar.

suat06;

zaten olması gerekende böyle yoksa başka ili tercih edenlerle yarıştırmanın bi anlamı yok :)

Üst Alt